Skip to content

Dierenverblijven

Voor de mooiste dierenverblijven op maat staat Schipper Houtbouw voor u klaar. Wij realiseren uw houten dierenverblijf binnen zeer korte tijd en houden daarbij rekening met alle wensen die u als dierenliefhebber heeft. Voor de opbouw van uw project gebruiken we duurzame houtsoorten om een lange levensduur te garanderen. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardig resultaat. En dat allemaal tegen een zeer betaalbare prijs!

Dierenverblijf op maat van duurzaam hout

Bij Schipper Houtbouw dragen we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom maken we gebruik van duurzame houtsoorten bij het bouwen van uw dierenverblijf op maat. Denk hierbij aan douglas, eiken, vuren en red cedar. Alle materialen die we toepassen om een houten dierenverblijf te maken zijn goedgekeurd. De afwerkmiddelen bevatten geen chemische toevoegingen.

Uitgebreide mogelijkheden voor een houten dierenverblijf

Wilt u een stal op maat laten maken? Schipper Houtbouw biedt eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van een houten dierenverblijf. Een aantal voorbeelden hiervan zijn een paardenstal op maat, een verblijf met nostalgisch tuinhuis, een dierenverblijfplaats met schuilruimte, een verblijf met overkapping en wolfsenden, een verblijf met ruime garage of een houten dierenverblijf met carport. Wat uw wensen ook zijn, wij maken ze waar. Voor extra inspiratie kunt u het gratis inspiratieboek op onze website downloaden.

Werkwijze volgens efficiënt 5 stappenplan

Wij werken aan de hand van een 5 stappenplan bij het creëren van dierenverblijven op maat. Bij de start van het project bespreken we samen met u wat uw wensen zijn voor een houten dierenverblijf. Deze ideeën schetsen we op de tekentafel. Vanaf het eerste idee tot aan de oplevering van uw houten dierenverblijf op maat staat Schipper Houtbouw voor u klaar.

Schipper Houtbouw: uw partner in kwalitatieve houtbouw

Schipper Houtbouw heeft ruim 70 jaar ervaring in het bouwen van houten constructies en levert ieder project snel op. Wanneer u een dierenverblijf op maat laat maken door ons bent u verzekerd van een geslaagd resultaat. Wij staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Daarbovenop bieden we maar liefst 10 jaar garantie op uw houten dierenverblijf op maat.

Dierenverblijf op maat laten maken

Met een dierenverblijf op maat zorgt u voor een optimale schuilplaats voor uw dieren. Bij Schipper Houtbouw garanderen we een snelle uitvoering van het project. Neem vrijblijvend contact op met ons voor de realisatie van uw houten dierenverblijf en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons bereiken op het nummer 0591 72 90 06 en via het mailadres info@schipperhout.nl. Of vul eenvoudig het contactformulier op onze website.