Direct naar de inhoud.
Dierenverblijven Neem contact op!
  • 70+ jaar ervaring in houtbouw
  • Duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar
  • En uitstekende kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal
  • 10 jaar garantie op al onze dierenverblijven
  • Binnen 3 maanden gebouwd

Comfortabele dierenverblijven, op maat gemaakt.

Voor de mooiste dierenverblijven op maat staat Schipper Houtbouw voor u klaar. Wij realiseren uw houten dierenverblijf binnen zeer korte tijd en houden daarbij rekening met alle wensen die u als dierenliefhebber heeft. Voor de opbouw van uw project gebruiken we duurzame houtsoorten om een lange levensduur te garanderen. Zo bent u verzekerd van een hoogwaardig resultaat. En dat allemaal tegen een zeer betaalbare prijs!

Dierenverblijf op maat van duurzaam hout

Bij Schipper Houtbouw dragen we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom maken we gebruik van duurzame houtsoorten bij het bouwen van uw dierenverblijf op maat. Denk hierbij aan douglas, eiken, vuren en red cedar. Alle materialen die we toepassen om een houten dierenverblijf te maken zijn goedgekeurd. De afwerkmiddelen bevatten geen chemische toevoegingen.

Uitgebreide mogelijkheden voor een houten dierenverblijf

Wilt u een stal op maat laten maken? Schipper Houtbouw biedt eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van een houten dierenverblijf. Een aantal voorbeelden hiervan zijn een paardenstal op maat, een verblijf met nostalgisch tuinhuis, een dierenverblijfplaats met schuilruimte, een verblijf met overkapping en wolfsenden, een verblijf met ruime garage of een houten dierenverblijf met carport. Wat uw wensen ook zijn, wij maken ze waar. Voor extra inspiratie kunt u het gratis inspiratieboek op onze website downloaden.

Werkwijze volgens efficiënt 5 stappenplan

Wij werken aan de hand van een 5 stappenplan bij het creëren van dierenverblijven op maat. Bij de start van het project bespreken we samen met u wat uw wensen zijn voor een houten dierenverblijf. Deze ideeën schetsen we op de tekentafel. Vanaf het eerste idee tot aan de oplevering van uw houten dierenverblijf op maat staat Schipper Houtbouw voor u klaar.

Schipper Houtbouw: uw partner in kwalitatieve houtbouw

Schipper Houtbouw heeft ruim 70 jaar ervaring in het bouwen van houten constructies en levert ieder project snel op. Wanneer u een dierenverblijf op maat laat maken door ons bent u verzekerd van een geslaagd resultaat. Wij staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Daarbovenop bieden we maar liefst 10 jaar garantie op uw houten dierenverblijf op maat.

Dierenverblijf op maat laten maken

Met een dierenverblijf op maat zorgt u voor een optimale schuilplaats voor uw dieren. Bij Schipper Houtbouw garanderen we een snelle uitvoering van het project. Neem vrijblijvend contact op met ons voor de realisatie van uw houten dierenverblijf en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons bereiken op het nummer 0591 72 90 06 en via het mailadres info@schipperhout.nl. Of vul eenvoudig het contactformulier op onze website.

Erik Rietdijk
Erik Rietdijk
2023-12-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In 2010 een mooie schuur laten plaatsen. Nu na 13 jaar een klein probleempje geconstateerd. Dit gemeld bij Schipper houtbouw en direct een helpende hand aangeboden gekregen. Top schuur, top service. Heel blij mee!!!
Wes Diele
Wes Diele
2023-07-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij zijn super tevreden met onze schuur van Schipper houtbouw. Er werd goed met ons meegedacht in het ontwerp en de plaatsing ervan. Hierdoor is de schuur vakkundig geplaatst. Verschillende offertes opgevraagd maar ze sprongen er bovenuit. Absolute aanrader
Saskia Van Keulen
Saskia Van Keulen
2022-02-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben meerdere partijen uitgenodigd maar Schipper stak qua professionaliteit er gewoon boven uit. In tegenstelling tot de andere bedrijven konden zij wel maatwerk leveren en hebben wij precies gekregen wat wij voor ogen hadden. Prima service en kwaliteit! Ook flexibel qua uitvoering en niets was een probleem.
Barry Pietersen
Barry Pietersen
2022-02-02
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Erg fijn/persoonlijk bedrijf, Robert heeft ons goed en geduldig geholpen met ons ontwerp. Van alles is mogelijk en we werden na het plaatsen van de schuur ook netjes gebeld of alles naar wens is.
marieke jongbloed
marieke jongbloed
2021-09-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Schipper Houtbouw heeft bij ons een stal en carport geplaatst. Het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. We zijn in het ontwerp ervan heel goed geadviseerd door Adriaan en zijn daardoor tot keuzes gekomen waar we heel erg blij mee zijn. Bijzondere herinneringen hebben we aan Jarno en Herman die bij de start van de bouw letterlijk en figuurlijk een betrouwbare fundering hebben neergezet. Prachtig om de samenwerking te zien tussen de mannen, echte vaklui, die de stal en carport hebben geplaatst. Ze namen een gezellige sfeer mee. Met name Michel heeft gedurende het proces heel prettig contact met ons onderhouden en duidelijk gecommuniceerd. De klant is koning, dat heb ik echt ervaren. Bij Schipper werken loyale, hardwerkende mensen met passie voor hun werk. Goed werkgeverschap komt naar voren in de gedrevenheid van de medewerkers. Rene, heel erg bedankt!
Michel Pronk
Michel Pronk
2021-08-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Prima bedrijf met echte vaklieden. Zeer tevreden met het eindresultaat en alles volgens afspraak nagekomen. Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Een dikke 10 en ik zal Schipper Houtbouw aan een ieder willen aanbevelen

Gratis inspiratieboek?

Vul uw gegevens in, en wij sturen hem naar u toe!

Brochure aanvragen