Skip to content

Wilt u ruimte besparen en een opslagplaats of overkapping combineren met een garage? Dan is een kapschuur op maat van Schipper Groep dé oplossing. Een kapschuur kan ook met een open gedeelte waarbij de buitenwanden gedeeltelijk ontbreken. Een kapschuur biedt onderdak aan uw auto of fietsen, geeft u extra ruimte om te klussen of spullen in op te slaan en biedt gezelligheid in de vorm van een overkapping.

Kapschuur op maat van duurzame houtsoorten

Wanneer u kiest voor een kapschuur op maat van Schipper Groep, kiest u voor een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Al onze kapschuren worden gemaakt van duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar. Ondanks dat een kapschuur voornamelijk in een landelijke omgeving geplaatst wordt, kunnen we deze ook in moderne stijl bouwen. Dus gepotdeksels of juist strak.

Onze mogelijkheden zijn eindeloos

Een kapschuur met rode dakpannen, een overkapping met keramische dakpannen, een Drentse kapschuur met een rieten dak, een kapschuur met een luifel aan twee kanten of een donkere kapschuur met carport: de mogelijkheden voor een kapschuur op maat zijn bij ons eindeloos.

Interesse in een kapschuur op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.