Direct naar de inhoud.
Nostalgische schuur Neem contact op!
  • 70+ jaar ervaring in houtbouw
  • Duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar
  • En uitstekende kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal
  • Nostalgische schuren voor een vleugje verleden
  • 10 jaar garantie op al onze nostalgische schuren
  • Binnen 3 maanden gebouwd

Authentieke nostalgische schuren, duurzaam gebouwd.

Houdt u van de nostalgische uitstraling en wilt u een schuur laten bouwen in deze stijl? Dan bent u bij Schipper Houtbouw aan het juiste adres. Wij realiseren uw houtbouw binnen zeer korte tijd en garanderen daarbij de hoogste kwaliteit. Voor de opbouw maken wij gebruik van duurzame houtsoorten die een lange levensduur hebben. Zo bent u verzekerd van een nostalgische schuur die jaren meegaat.

Nostalgische schuur op maat

Een nostalgische schuur kenmerkt zich door de wolfskap, ook wel wolfseinden genoemd. Dit type schuur kan voor verschillende doeleinden dienen. De schuur is onder andere ideaal als opbergruimte of om te combineren met een overkapping of carport. Tevens is het mogelijk om de houten schuur in te richten als kantoor of woonruimte. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het waar door uw nostalgische schuur op maat te ontwerpen en te bouwen.

Natuurlijk maatwerk met duurzame materialen

Bij Schipper Houtbouw staat natuurlijk maatwerk centraal. Om dit te realiseren gebruiken wij duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar. Iedere houtsoort heeft zijn eigen karakteristieke uiterlijk. Daarnaast heeft u ook op het gebied van afwerking heel wat keuze. Van een nostalgische schuur met keramische dakpannen tot een overkapping met rode pannen of een rieten dak. Niets is onmogelijk bij Schipper Houtbouw.

Van idee tot oplevering

Voor de opbouw van een nostalgische schuur op maat gaan wij te werk volgens ons 5 stappenplan. Eerst bespreken we uw wensen en vertalen we deze door naar de tekentafel en het bouwen van de schuur. Vanaf het eerste idee tot aan de oplevering staat Schipper Houtbouw voor u klaar. Onze unieke, efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat uw nostalgische schuur binnen een mum van tijd klaar is.

Schipper Houtbouw: uw partner in houtbouw

Schipper Houtbouw is de ideale partner voor al uw houtbouw projecten. Met maar liefst 70 jaar ervaring op onze teller hebben wij alle kennis in huis om uw project hoogwaardig op te leveren. Daarbij garanderen we kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Wij realiseren elk project binnen een korte termijn en bieden een uitstekende kwaliteit. Daarbovenop geven we 10 jaar garantie op uw aankoop.

Contacteer ons

Wilt u ook een nostalgische schuur laten bouwen door Schipper Houtbouw? Contacteer ons dan meteen om samen de mogelijkheden te bekijken. Voor extra inspiratie kunt u het gratis inspiratieboek aanvragen op onze website. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0591 72 90 06 of via het mailadres info@schipperhout.nl. Tevens is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Nadat wij uw bericht hebben ontvangen nemen we spoedig contact op met u om een afspraak te maken en u te voorzien van meer informatie.

Erik Rietdijk
Erik Rietdijk
2023-12-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In 2010 een mooie schuur laten plaatsen. Nu na 13 jaar een klein probleempje geconstateerd. Dit gemeld bij Schipper houtbouw en direct een helpende hand aangeboden gekregen. Top schuur, top service. Heel blij mee!!!
Wes Diele
Wes Diele
2023-07-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij zijn super tevreden met onze schuur van Schipper houtbouw. Er werd goed met ons meegedacht in het ontwerp en de plaatsing ervan. Hierdoor is de schuur vakkundig geplaatst. Verschillende offertes opgevraagd maar ze sprongen er bovenuit. Absolute aanrader
Saskia Van Keulen
Saskia Van Keulen
2022-02-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben meerdere partijen uitgenodigd maar Schipper stak qua professionaliteit er gewoon boven uit. In tegenstelling tot de andere bedrijven konden zij wel maatwerk leveren en hebben wij precies gekregen wat wij voor ogen hadden. Prima service en kwaliteit! Ook flexibel qua uitvoering en niets was een probleem.
Barry Pietersen
Barry Pietersen
2022-02-02
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Erg fijn/persoonlijk bedrijf, Robert heeft ons goed en geduldig geholpen met ons ontwerp. Van alles is mogelijk en we werden na het plaatsen van de schuur ook netjes gebeld of alles naar wens is.
marieke jongbloed
marieke jongbloed
2021-09-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Schipper Houtbouw heeft bij ons een stal en carport geplaatst. Het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. We zijn in het ontwerp ervan heel goed geadviseerd door Adriaan en zijn daardoor tot keuzes gekomen waar we heel erg blij mee zijn. Bijzondere herinneringen hebben we aan Jarno en Herman die bij de start van de bouw letterlijk en figuurlijk een betrouwbare fundering hebben neergezet. Prachtig om de samenwerking te zien tussen de mannen, echte vaklui, die de stal en carport hebben geplaatst. Ze namen een gezellige sfeer mee. Met name Michel heeft gedurende het proces heel prettig contact met ons onderhouden en duidelijk gecommuniceerd. De klant is koning, dat heb ik echt ervaren. Bij Schipper werken loyale, hardwerkende mensen met passie voor hun werk. Goed werkgeverschap komt naar voren in de gedrevenheid van de medewerkers. Rene, heel erg bedankt!
Michel Pronk
Michel Pronk
2021-08-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Prima bedrijf met echte vaklieden. Zeer tevreden met het eindresultaat en alles volgens afspraak nagekomen. Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Een dikke 10 en ik zal Schipper Houtbouw aan een ieder willen aanbevelen

Gratis inspiratieboek?

Vul uw gegevens in, en wij sturen hem naar u toe!

Brochure aanvragen