Direct naar de inhoud.
Klassieke schuur Neem contact op!
  • 70+ jaar ervaring in houtbouw
  • Duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar
  • En uitstekende kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal
  • Advies en begeleiding tijdens het hele bouwproces
  • 10 jaar garantie op al onze kapschuren
  • Binnen 3 maanden gebouwd

Klassieke schuren met tijdloze charme

Een klassieke schuur is de ideale keuze wanneer u houdt van een tijdloos design. Hiermee bent u voorzien van een schuur die doorheen de jaren altijd in uw tuin blijft passen. Schipper Houtbouw realiseert de mooiste klassieke schuren op maat door duurzame houtsoorten te gebruiken die een lange levensduur hebben. We garanderen u daarbij een zeer snelle opbouw en een hoge kwaliteit.

Op maat gemaakte klassieke schuur

Een klassieke schuur is te herkennen aan het typische zadeldak en de landelijke uitstraling. Het tijdloze uiterlijk zorgt ervoor dat deze schuur makkelijk meegaat met de tijd. Daarnaast is een klassieke houten schuur geschikt voor verschillende doeleinden. U kunt deze bijvoorbeeld gebruiken als carport, opslagruimte, tuinkamer, gastenverblijf of kantoor. Wij maken de schuur volledig op maat aan de hand van uw wensen.

Natuurlijk en duurzaam maatwerk

Natuurlijk maatwerk staat centraal bij Schipper Houtbouw. Wij gebruiken de meest duurzame houtsoorten voor onze bouwprojecten. Denk onder meer aan douglas, eiken, vuren en red cedar. Welke houtsoort u wenst voor het realiseren van een klassieke schuur op maat is afhankelijk van uw persoonlijke smaak. De afwerking van de schuur wordt volledig samengesteld op basis van uw voorkeuren. Rode dakpannen, keramische dakpannen, een rieten dak, u noemt het maar op en wij regelen het voor u.

5 stappenplan: van idee tot oplevering

Bij de realisatie van een klassieke schuur werken wij volgens een efficiënt 5 stappenplan. Uw wensen worden besproken, waarna we deze doorvertalen tot aan de tekentafel en de opbouw van de schuur. Wij staan voor u klaar vanaf het eerste idee tot aan de oplevering van uw klassieke houten schuur. Dankzij onze praktische werkwijze bent u ervan verzekerd dat uw ontwerp binnen zeer korte tijd afgewerkt is.

Schipper Houtbouw: hét adres voor houtbouw

Voor een stijlvolle schuur in uw tuin bent u bij Schipper Houtbouw aan het juiste adres. Wij hebben ruim 70 jaar ervaring en beschikken over de juiste kennis om elke houtbouw tot in detail op te leveren. Kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit dragen we hoog in het vaandel. Onze houtbouwen worden zeer snel gerealiseerd. Bovendien geniet u van 10 jaar garantie op uw aangekochte schuur.

Neem contact op

Schipper Houtbouw staat voor u klaar om uw klassieke schuur op maat te ontwerpen. Neem contact op met ons om de verschillende mogelijkheden door te spreken. Wij zijn bereikbaar via het nummer 0591 72 90 06 of door te mailen naar info@schipperhout.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen, waarna wij u zo snel mogelijk contacteren. Heeft u extra inspiratie nodig? Vraag het inspiratieboek dan aan op onze website.

Erik Rietdijk
Erik Rietdijk
2023-12-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In 2010 een mooie schuur laten plaatsen. Nu na 13 jaar een klein probleempje geconstateerd. Dit gemeld bij Schipper houtbouw en direct een helpende hand aangeboden gekregen. Top schuur, top service. Heel blij mee!!!
Wes Diele
Wes Diele
2023-07-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij zijn super tevreden met onze schuur van Schipper houtbouw. Er werd goed met ons meegedacht in het ontwerp en de plaatsing ervan. Hierdoor is de schuur vakkundig geplaatst. Verschillende offertes opgevraagd maar ze sprongen er bovenuit. Absolute aanrader
Saskia Van Keulen
Saskia Van Keulen
2022-02-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben meerdere partijen uitgenodigd maar Schipper stak qua professionaliteit er gewoon boven uit. In tegenstelling tot de andere bedrijven konden zij wel maatwerk leveren en hebben wij precies gekregen wat wij voor ogen hadden. Prima service en kwaliteit! Ook flexibel qua uitvoering en niets was een probleem.
Barry Pietersen
Barry Pietersen
2022-02-02
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Erg fijn/persoonlijk bedrijf, Robert heeft ons goed en geduldig geholpen met ons ontwerp. Van alles is mogelijk en we werden na het plaatsen van de schuur ook netjes gebeld of alles naar wens is.
marieke jongbloed
marieke jongbloed
2021-09-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Schipper Houtbouw heeft bij ons een stal en carport geplaatst. Het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. We zijn in het ontwerp ervan heel goed geadviseerd door Adriaan en zijn daardoor tot keuzes gekomen waar we heel erg blij mee zijn. Bijzondere herinneringen hebben we aan Jarno en Herman die bij de start van de bouw letterlijk en figuurlijk een betrouwbare fundering hebben neergezet. Prachtig om de samenwerking te zien tussen de mannen, echte vaklui, die de stal en carport hebben geplaatst. Ze namen een gezellige sfeer mee. Met name Michel heeft gedurende het proces heel prettig contact met ons onderhouden en duidelijk gecommuniceerd. De klant is koning, dat heb ik echt ervaren. Bij Schipper werken loyale, hardwerkende mensen met passie voor hun werk. Goed werkgeverschap komt naar voren in de gedrevenheid van de medewerkers. Rene, heel erg bedankt!
Michel Pronk
Michel Pronk
2021-08-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Prima bedrijf met echte vaklieden. Zeer tevreden met het eindresultaat en alles volgens afspraak nagekomen. Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Een dikke 10 en ik zal Schipper Houtbouw aan een ieder willen aanbevelen

Gratis inspiratieboek?

Vul uw gegevens in, en wij sturen hem naar u toe!

Brochure aanvragen