Skip to content

Een poolhouse op maat

Een poolhouse is een populair bijgebouw. Letterlijk is het een klein gebouw in de buurt van een zwembad. Meestal wordt de technische installatie van het zwembad ondergebracht in het poolhouse. Denk hierbij aan de filterinstallatie, de waterbehandelingsinstallatie van het zwemwater en een eventuele verwarmingsinstallatie. Maar ook recreatieve spulletjes, een eventuele kleedkamer en een douche kunnen onderdeel uitmaken van een poolhouse. Dát is het voordeel van een poolhouse op maat laten maken door Schipper Houtbouw.

De voordelen van een poolhouse op maat

Bij maatwerk wordt er door velen alleen gedacht aan het prijskaartje wat eraan hangt. Maar wist u dat een poolhouse op maat laten maken ook een heleboel voordelen heeft? Het grootste voordeel is dat uw poolhouse perfect past op de door u beoogde plek en helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Uw poolhouse op maat realiseren wij in eigen productie, waardoor u verzekerd van een zorgeloos bouwtraject in een zeer korte periode. Onze professionele en ervaren vakmensen zorgen ervoor dat u snel van uw poolhouse kunt gaan genieten.

Een poolhouse op maat met overkapping

Bent u op zoek naar een poolhouse op maat? Heeft u dan al weleens aan een poolhouse inclusief overkapping gedacht? Dé perfecte manier om lekker in de schaduw te kunnen zitten of ook ’s avonds te kunnen genieten van uw mooie zwembad. Bij Schipper Groep behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droom poolhouse.