Direct naar de inhoud.
Poolhouse Neem contact op!
  • 70+ jaar ervaring in houtbouw
  • Duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar
  • En uitstekende kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal
  • Een populair bijgebouw in de buurt van een zwembad
  • 10 jaar garantie op al onze poolhouses
  • Binnen 3 maanden gebouwd

Een poolhouse op maat

Een poolhouse is een populair bijgebouw. Letterlijk is het een klein gebouw in de buurt van een zwembad. Meestal wordt de technische installatie van het zwembad ondergebracht in het poolhouse. Denk hierbij aan de filterinstallatie, de waterbehandelingsinstallatie van het zwemwater en een eventuele verwarmingsinstallatie. Maar ook recreatieve spulletjes, een eventuele kleedkamer en een douche kunnen onderdeel uitmaken van een poolhouse. Dát is het voordeel van een poolhouse op maat laten maken door Schipper Houtbouw.

De voordelen van een poolhouse op maat

Bij maatwerk wordt er door velen alleen gedacht aan het prijskaartje wat eraan hangt. Maar wist u dat een poolhouse op maat laten maken ook een heleboel voordelen heeft? Het grootste voordeel is dat uw poolhouse perfect past op de door u beoogde plek en helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Uw poolhouse op maat realiseren wij in eigen productie, waardoor u verzekerd van een zorgeloos bouwtraject in een zeer korte periode. Onze professionele en ervaren vakmensen zorgen ervoor dat u snel van uw poolhouse kunt gaan genieten.

Een poolhouse op maat met overkapping

Bent u op zoek naar een poolhouse op maat? Heeft u dan al weleens aan een poolhouse inclusief overkapping gedacht? Dé perfecte manier om lekker in de schaduw te kunnen zitten of ook ’s avonds te kunnen genieten van uw mooie zwembad. Bij Schipper Groep behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van uw droom poolhouse.

Erik Rietdijk
Erik Rietdijk
2023-12-04
In 2010 een mooie schuur laten plaatsen. Nu na 13 jaar een klein probleempje geconstateerd. Dit gemeld bij Schipper houtbouw en direct een helpende hand aangeboden gekregen. Top schuur, top service. Heel blij mee!!!
Wes Diele
Wes Diele
2023-07-07
Wij zijn super tevreden met onze schuur van Schipper houtbouw. Er werd goed met ons meegedacht in het ontwerp en de plaatsing ervan. Hierdoor is de schuur vakkundig geplaatst. Verschillende offertes opgevraagd maar ze sprongen er bovenuit. Absolute aanrader
Saskia Van Keulen
Saskia Van Keulen
2022-02-07
Wij hebben meerdere partijen uitgenodigd maar Schipper stak qua professionaliteit er gewoon boven uit. In tegenstelling tot de andere bedrijven konden zij wel maatwerk leveren en hebben wij precies gekregen wat wij voor ogen hadden. Prima service en kwaliteit! Ook flexibel qua uitvoering en niets was een probleem.
Barry Pietersen
Barry Pietersen
2022-02-02
Erg fijn/persoonlijk bedrijf, Robert heeft ons goed en geduldig geholpen met ons ontwerp. Van alles is mogelijk en we werden na het plaatsen van de schuur ook netjes gebeld of alles naar wens is.
marieke jongbloed
marieke jongbloed
2021-09-24
Schipper Houtbouw heeft bij ons een stal en carport geplaatst. Het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. We zijn in het ontwerp ervan heel goed geadviseerd door Adriaan en zijn daardoor tot keuzes gekomen waar we heel erg blij mee zijn. Bijzondere herinneringen hebben we aan Jarno en Herman die bij de start van de bouw letterlijk en figuurlijk een betrouwbare fundering hebben neergezet. Prachtig om de samenwerking te zien tussen de mannen, echte vaklui, die de stal en carport hebben geplaatst. Ze namen een gezellige sfeer mee. Met name Michel heeft gedurende het proces heel prettig contact met ons onderhouden en duidelijk gecommuniceerd. De klant is koning, dat heb ik echt ervaren. Bij Schipper werken loyale, hardwerkende mensen met passie voor hun werk. Goed werkgeverschap komt naar voren in de gedrevenheid van de medewerkers. Rene, heel erg bedankt!
Michel Pronk
Michel Pronk
2021-08-24
Prima bedrijf met echte vaklieden. Zeer tevreden met het eindresultaat en alles volgens afspraak nagekomen. Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Een dikke 10 en ik zal Schipper Houtbouw aan een ieder willen aanbevelen

Gratis inspiratieboek?

Vul uw gegevens in, en wij sturen hem naar u toe!

Brochure aanvragen