Direct naar de inhoud.
Oud Hollandse stolpschuur Neem contact op!
  • 70+ jaar ervaring in houtbouw
  • Duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar
  • En uitstekende kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal
  • 10 jaar garantie op al onze oud Hollandse stolpschuren
  • Binnen 3 maanden gebouwd

Duurzame oud Hollandse stolpschuren, modern gebouwd

Bent u op zoek naar een authentieke en karakteristieke oud Hollandse stolpschuur? Dan bent u bij Schipper Houtbouw aan het juiste adres! Wij hebben meer dan 70 jaar ervaring met het bouwen van houten garages en schuren voor diverse doeleinden. U kunt bij ons altijd rekenen op de beste persoonlijke service en perfect maatwerk! Neem nu contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een kennismakingsgesprek!

Wat is een Oud Hollandse stolpschuur?

De Oud Hollandse Stolpschuur is gebaseerd op de traditionele stolpschuren uit de 17e en 18e eeuw en heeft een piramidevormig dak dat rust op vier stevige palen. Het dak is gemaakt van duurzame, hoogwaardige materialen en uitgerust met isolatie, zodat de schuur in de zomer lekker koel blijft en in de winter warm en behaaglijk is. Door de vorm van het dak heeft de schuur een ruime zolderverdieping die u kunt gebruiken voor diverse doeleinden zoals opslagruimte, een hobbykamer of extra slaapkamer.

Wij dragen duurzaamheid hoog in het vaandel en willen dat u zo lang mogelijk van uw houten schuur kunt genieten. Daarom werken wij enkel met de beste materialen en duurzame houtsoorten als douglas, eiken, vuren en red cedar. Onze schuren worden altijd gebouwd door onze eigen professionele en ervaren vakmensen. Omdat u niet te maken heeft met tussenpersonen, kunnen wij van Schipper Houtbouw uw Oud Hollandse stolpschuur snel leveren en u altijd de best mogelijke kwaliteit garanderen.

De houten stolpschuur: een echte blikvanger

Met zijn karakteristieke uitstraling en het gebruik van duurzame materialen is de Oud Hollandse stolpschuur een echte blikvanger in uw tuin of op uw erf. U vindt bij ons houten stolpschuren in diverse afmetingen en uitvoeringen zoals een Oud-Hollandse stolpschuur met paardenstal of Oud-Hollandse stolpschuur met veranda. U heeft de keuze uit verschillende soorten hout, ramen, deuren en andere afwerkingen zodat u uw stolpschuur volledig aan kunt laten passen aan uw wensen.

Altijd de beste persoonlijke service

Bij Schipper Houtbouw kunt u altijd rekenen op de beste persoonlijke service. Wanneer u een Oud Hollandse stolpschuur door ons wilt laten maken, komen wij altijd eerst bij u thuis langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken en geheel vrijblijvend een offerte op te stellen.

Wij werken enkel met professionele, ervaren vaklui die streven naar een perfect eindresultaat. Elke houten stolpschuur wordt gemaakt van de beste materialen en de meeste duurzame houtsoorten. Omdat wij willen dat u zo lang mogelijk van uw nieuwe stolpschuur kunt genieten, krijgt u standaard 10 jaar garantie op de constructie, fundering, draaiende delen en dakbedekking. Ook houtrot valt onder de garantie.

Wilt u graag een afspraak maken met één van onze specialisten of heeft u vragen over onze Hollandse stolpschuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat kost een Oud Hollandse stolpschuur?

De kosten van een houten Hollandse stolpschuur verschillen per model. Alle getoonde prijzen zijn exclusief reis- en overnachtingskosten, de vloer, goten, zolder en schilderwerk, gemetselde borstwering en isoleren en aftimmeren.

Na een eerste kennismaking zal een expert voor u geheel vrijblijvend een offerte opstellen.

Contact

Wilt u graag een Oud Hollandse stolpschuur laten bouwen? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs en wij komen geheel gratis en vrijblijvend bij u langs! U kunt ons bereiken op 0591-729006 of een mailtje sturen naar info@schipperhout.nl. Ook als u andere vragen of opmerkingen heeft staan wij u uiteraard graag te woord!

Erik Rietdijk
Erik Rietdijk
2023-12-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In 2010 een mooie schuur laten plaatsen. Nu na 13 jaar een klein probleempje geconstateerd. Dit gemeld bij Schipper houtbouw en direct een helpende hand aangeboden gekregen. Top schuur, top service. Heel blij mee!!!
Wes Diele
Wes Diele
2023-07-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij zijn super tevreden met onze schuur van Schipper houtbouw. Er werd goed met ons meegedacht in het ontwerp en de plaatsing ervan. Hierdoor is de schuur vakkundig geplaatst. Verschillende offertes opgevraagd maar ze sprongen er bovenuit. Absolute aanrader
Saskia Van Keulen
Saskia Van Keulen
2022-02-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben meerdere partijen uitgenodigd maar Schipper stak qua professionaliteit er gewoon boven uit. In tegenstelling tot de andere bedrijven konden zij wel maatwerk leveren en hebben wij precies gekregen wat wij voor ogen hadden. Prima service en kwaliteit! Ook flexibel qua uitvoering en niets was een probleem.
Barry Pietersen
Barry Pietersen
2022-02-02
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Erg fijn/persoonlijk bedrijf, Robert heeft ons goed en geduldig geholpen met ons ontwerp. Van alles is mogelijk en we werden na het plaatsen van de schuur ook netjes gebeld of alles naar wens is.
marieke jongbloed
marieke jongbloed
2021-09-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Schipper Houtbouw heeft bij ons een stal en carport geplaatst. Het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. We zijn in het ontwerp ervan heel goed geadviseerd door Adriaan en zijn daardoor tot keuzes gekomen waar we heel erg blij mee zijn. Bijzondere herinneringen hebben we aan Jarno en Herman die bij de start van de bouw letterlijk en figuurlijk een betrouwbare fundering hebben neergezet. Prachtig om de samenwerking te zien tussen de mannen, echte vaklui, die de stal en carport hebben geplaatst. Ze namen een gezellige sfeer mee. Met name Michel heeft gedurende het proces heel prettig contact met ons onderhouden en duidelijk gecommuniceerd. De klant is koning, dat heb ik echt ervaren. Bij Schipper werken loyale, hardwerkende mensen met passie voor hun werk. Goed werkgeverschap komt naar voren in de gedrevenheid van de medewerkers. Rene, heel erg bedankt!
Michel Pronk
Michel Pronk
2021-08-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Prima bedrijf met echte vaklieden. Zeer tevreden met het eindresultaat en alles volgens afspraak nagekomen. Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Een dikke 10 en ik zal Schipper Houtbouw aan een ieder willen aanbevelen

Gratis inspiratieboek?

Vul uw gegevens in, en wij sturen hem naar u toe!

Brochure aanvragen