Direct naar de inhoud.
Drentse kapschuur Neem contact op!
  • 70+ jaar ervaring in houtbouw
  • Duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar
  • En uitstekende kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal
  • Dé manier om een opslagplaats of overkapping te combineren met een garage
  • 10 jaar garantie op al onze kapschuren
  • Binnen 3 maanden gebouwd

Traditionele Drentse kapschuren

Wilt u een Drentse kapschuur laten plaatsen bij uw woning? Schipper Houtbouw is dé partner wanneer u zorgeloos wenst te bouwen binnen een zeer korte periode. Wij maken uw Drentse kapschuur geheel op maat en gebruiken daarvoor duurzame houtsoorten. Hierbij kunt u kiezen tussen diverse stijlen, van landelijk tot modern. Wat uw keuze ook is, wij helpen u bij het verwezenlijken van een prachtige kapschuur.

Drentse kapschuur op maat gemaakt

Een kapschuur op maat is ideaal om ruimte te besparen en een opslagplaats of overkapping te combineren met een garage. Het is onder andere mogelijk om de kapschuur te laten maken met een open gedeelte, waarbij er enkel gedeeltelijk buitenwanden zijn. Zo kan de schuur voor verschillende doeleinden dienen, zoals onderdak geven aan uw auto of fietsen. Daarnaast zorgt de schuur voor extra plaats om te klussen of spullen op te slaan. Tevens is een Drentse kapschuur perfect om gezelligheid te bieden in de vorm van een overkapping.

Maatwerk met natuurlijke materialen

Natuurlijk maatwerk is een belangrijk onderdeel van ons werk. Bij het realiseren van Drentse kapschuren maken wij gebruik van duurzame houtsoorten. Denk onder meer aan douglas, eiken, vuren en red cedar. Elk type hout heeft zijn eigen karaktervolle uitstraling, waarmee u een op maat gemaakte kapschuur een persoonlijke touch geeft. Ook op het gebied van afwerking zijn er tal van opties. Van een kapschuur met rode dakpannen tot een overkapping met keramische dakpannen of een Drentse kapschuur met een rieten dak. Bij Schipper Houtbouw zijn de mogelijkheden eindeloos.

Van idee tot oplevering van uw Drentse kapschuur

De opbouw van een Drentse kapschuur gebeurt volgens ons 5 stappenplan. We gaan aan de slag met uw wensen en vertalen deze door naar de tekentafel. Vanaf het eerste idee tot aan de oplevering van uw kapschuur op maat staan wij voor u klaar. Dankzij onze unieke manier van werken bij het plaatsen van de kapschuur verzekeren wij u ervan dat de opbouw snel klaar is.

Daarom kiest u voor Schipper Houtbouw

Bij Schipper Houtbouw bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van houtbouw. Wij hebben maar liefst 70 jaar ervaring en staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Wanneer u ervoor kiest om uw Drentse kapschuur op maat te laten maken door ons, bent u verzekerd van een hoogwaardige oplevering binnen een zeer korte termijn. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op de aankoop van uw Drentse kapschuur.

Neem contact op met ons

Heeft u interesse in een Drentse kapschuur van Schipper Houtbouw? Neem dan contact op met ons en wij helpen u graag verder. Daarnaast kunt u het gratis inspiratieboek op onze website aanvragen om extra inspiratie op te doen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op het nummer 0591 72 90 06. Ook kunt u het contactformulier invullen of een mail sturen naar info@schipperhout.nl. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact op met u.

Erik Rietdijk
Erik Rietdijk
2023-12-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In 2010 een mooie schuur laten plaatsen. Nu na 13 jaar een klein probleempje geconstateerd. Dit gemeld bij Schipper houtbouw en direct een helpende hand aangeboden gekregen. Top schuur, top service. Heel blij mee!!!
Wes Diele
Wes Diele
2023-07-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij zijn super tevreden met onze schuur van Schipper houtbouw. Er werd goed met ons meegedacht in het ontwerp en de plaatsing ervan. Hierdoor is de schuur vakkundig geplaatst. Verschillende offertes opgevraagd maar ze sprongen er bovenuit. Absolute aanrader
Saskia Van Keulen
Saskia Van Keulen
2022-02-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben meerdere partijen uitgenodigd maar Schipper stak qua professionaliteit er gewoon boven uit. In tegenstelling tot de andere bedrijven konden zij wel maatwerk leveren en hebben wij precies gekregen wat wij voor ogen hadden. Prima service en kwaliteit! Ook flexibel qua uitvoering en niets was een probleem.
Barry Pietersen
Barry Pietersen
2022-02-02
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Erg fijn/persoonlijk bedrijf, Robert heeft ons goed en geduldig geholpen met ons ontwerp. Van alles is mogelijk en we werden na het plaatsen van de schuur ook netjes gebeld of alles naar wens is.
marieke jongbloed
marieke jongbloed
2021-09-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Schipper Houtbouw heeft bij ons een stal en carport geplaatst. Het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. We zijn in het ontwerp ervan heel goed geadviseerd door Adriaan en zijn daardoor tot keuzes gekomen waar we heel erg blij mee zijn. Bijzondere herinneringen hebben we aan Jarno en Herman die bij de start van de bouw letterlijk en figuurlijk een betrouwbare fundering hebben neergezet. Prachtig om de samenwerking te zien tussen de mannen, echte vaklui, die de stal en carport hebben geplaatst. Ze namen een gezellige sfeer mee. Met name Michel heeft gedurende het proces heel prettig contact met ons onderhouden en duidelijk gecommuniceerd. De klant is koning, dat heb ik echt ervaren. Bij Schipper werken loyale, hardwerkende mensen met passie voor hun werk. Goed werkgeverschap komt naar voren in de gedrevenheid van de medewerkers. Rene, heel erg bedankt!
Michel Pronk
Michel Pronk
2021-08-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Prima bedrijf met echte vaklieden. Zeer tevreden met het eindresultaat en alles volgens afspraak nagekomen. Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Een dikke 10 en ik zal Schipper Houtbouw aan een ieder willen aanbevelen

Gratis inspiratieboek?

Vul uw gegevens in, en wij sturen hem naar u toe!

Brochure aanvragen