Direct naar de inhoud.
Woningen Neem contact op!
  • 70+ jaar ervaring in houtbouw
  • Duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar
  • En uitstekende kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal
  • 10 jaar garantie op al onze huizen
  • Binnen 3 maanden gebouwd

Uw houten huis door Schipper Houtbouw

Met een houten huis heeft u een permanent vakantiegevoel. Bij Schipper Houtbouw bent u aan het juiste adres om de woning vakkundig te laten realiseren. Wij bouwen uw project binnen een zeer korte tijd en garanderen een hoogwaardige oplevering. Daarbij gebruiken we duurzame houtsoorten om een lange levensduur te garanderen. Zo geniet u vele jaren van uw eigen houten woning.

Houten huizen op maat bouwen

Heel het jaar door vertoeven in een heerlijke vakantiesetting, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dankzij een houten woning op maat van Schipper Houtbouw is dit binnenkort uw realiteit! Een houten bungalow is ideaal als extra recreatiewoning op uw erf of als zomerverblijf voor gasten. Wij maken de woning volledig op maat aan de hand van uw wensen.

Natuurlijk en duurzaam maatwerk

Het leveren van natuurlijk maatwerk is een belang onderdeel van onze werkzaamheden. Schipper Houtbouw gebruikt hierbij duurzame houtsoorten, waaronder douglas, vuren, eiken en red cedar. U bepaalt zelf welke houtsoort en uitstraling u wilt toepassen bij uw houten huis. Wij ontwerpen houtbouwen in verschillende stijlen, waardoor de woning perfect wordt afgestemd op uw wensen.

Unieke werkwijze: 5 stappenplan

Bij Schipper Houtbouw gaan we te werk middels een praktisch 5 stappenplan. Wij bespreken wat uw wensen zijn en brengen deze tot leven op de tekentafel. Vanaf het allereerste idee tot aan de oplevering van de houten recreatiewoning op maat staan wij voor u klaar. Door onze unieke manier van werken is uw houten recreatiewoning binnen zeer korte tijd klaar.

Uw betrouwbare partner in houtbouw

Schipper Houtbouw is uw betrouwbare partner voor het ontwerpen en bouwen van een houten weekend- of vakantiehuis. Wij hebben maar liefst 70 jaar ervaring op het gebied van houtbouw en verwezenlijken dankzij onze expertise altijd een hoogwaardig eindresultaat. Kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit zijn belangrijke waarden binnen ons bedrijf. Ieder project wordt snel en deskundig opgeleverd door ons. Bovendien krijgt u ruim 10 jaar garantie op uw aankoop.

Neem contact op Schipper Houtbouw

Wilt u ook dat ultieme vakantiegevoel ervaren door middel van een sfeervolle en gezellige recreatiewoning op uw domein? Kom dan meteen in contact met Schipper Houtbouw voor meer informatie over de mogelijkheden die u bij ons heeft. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0591 72 90 06 of door een e-mail te sturen naar info@schipperhout.nl. Tevens kunt u het contactformulier invullen, waarna wij u zo snel mogelijk contacteren. Voor extra inspiratie bieden wij een gratis inspiratieboek. Dit is aan te vragen via onze website.

Erik Rietdijk
Erik Rietdijk
2023-12-04
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
In 2010 een mooie schuur laten plaatsen. Nu na 13 jaar een klein probleempje geconstateerd. Dit gemeld bij Schipper houtbouw en direct een helpende hand aangeboden gekregen. Top schuur, top service. Heel blij mee!!!
Wes Diele
Wes Diele
2023-07-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij zijn super tevreden met onze schuur van Schipper houtbouw. Er werd goed met ons meegedacht in het ontwerp en de plaatsing ervan. Hierdoor is de schuur vakkundig geplaatst. Verschillende offertes opgevraagd maar ze sprongen er bovenuit. Absolute aanrader
Saskia Van Keulen
Saskia Van Keulen
2022-02-07
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Wij hebben meerdere partijen uitgenodigd maar Schipper stak qua professionaliteit er gewoon boven uit. In tegenstelling tot de andere bedrijven konden zij wel maatwerk leveren en hebben wij precies gekregen wat wij voor ogen hadden. Prima service en kwaliteit! Ook flexibel qua uitvoering en niets was een probleem.
Barry Pietersen
Barry Pietersen
2022-02-02
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Erg fijn/persoonlijk bedrijf, Robert heeft ons goed en geduldig geholpen met ons ontwerp. Van alles is mogelijk en we werden na het plaatsen van de schuur ook netjes gebeld of alles naar wens is.
marieke jongbloed
marieke jongbloed
2021-09-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Schipper Houtbouw heeft bij ons een stal en carport geplaatst. Het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. We zijn in het ontwerp ervan heel goed geadviseerd door Adriaan en zijn daardoor tot keuzes gekomen waar we heel erg blij mee zijn. Bijzondere herinneringen hebben we aan Jarno en Herman die bij de start van de bouw letterlijk en figuurlijk een betrouwbare fundering hebben neergezet. Prachtig om de samenwerking te zien tussen de mannen, echte vaklui, die de stal en carport hebben geplaatst. Ze namen een gezellige sfeer mee. Met name Michel heeft gedurende het proces heel prettig contact met ons onderhouden en duidelijk gecommuniceerd. De klant is koning, dat heb ik echt ervaren. Bij Schipper werken loyale, hardwerkende mensen met passie voor hun werk. Goed werkgeverschap komt naar voren in de gedrevenheid van de medewerkers. Rene, heel erg bedankt!
Michel Pronk
Michel Pronk
2021-08-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Prima bedrijf met echte vaklieden. Zeer tevreden met het eindresultaat en alles volgens afspraak nagekomen. Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Een dikke 10 en ik zal Schipper Houtbouw aan een ieder willen aanbevelen

Gratis inspiratieboek?

Vul uw gegevens in, en wij sturen hem naar u toe!

Brochure aanvragen