Skip to content

Tuinhuis op maat laten maken? Kies voor Schipper Groep

Mensen denken vaak dat er aan maatwerk een flink prijskaartje hangt, maar bij Schipper Groep bewijzen we graag het tegendeel. Wilt u een tuinhuis op maat laten maken? Dan bent u bij ons verzekerd van een uitstekende kwaliteit, gemaakt van duurzame housoorten en in elke gewenste uitvoering. En dat allemaal voor een aantrekkelijke prijs.

De voordelen van een tuinhuis op maat laten maken

Wanneer u ervoor kiest om een tuinhuis op maat te laten maken, kiest u voor een heleboel voordelen. Het allergrootste voordeel is dat een tuinhuis op maat perfect past op de door u beoogde plek in uw tuin en aansluit bij uw wensen en stijl. Uw tuinhuis op maat realiseren wij in eigen productie, waardoor u verzekerd van een zorgeloos bouwtraject in een zeer korte periode. Onze professionele en ervaren vakmensen zorgen ervoor dat u snel van uw tuinhuis op maat kunt gaan genieten.

10 jaar garantie op al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat laten maken gebeurt bij ons uitsluitend van de beste materialen en met de beste constructies. Op alle modellen krijgt u tien jaar garantie op de constructie, fundering, houtrot, draaiende delen en de dakbedekking.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of wilt u een tuinhuis op maat laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.