Skip to content

Woningen

Met een houten huis heeft u een permanent vakantiegevoel. Bij Schipper Houtbouw bent u aan het juiste adres om de woning vakkundig te laten realiseren. Wij bouwen uw project binnen een zeer korte tijd en garanderen een hoogwaardige oplevering. Daarbij gebruiken we duurzame houtsoorten om een lange levensduur te garanderen. Zo geniet u vele jaren van uw eigen houten woning.

Houten huizen op maat bouwen

Heel het jaar door vertoeven in een heerlijke vakantiesetting, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Dankzij een houten woning op maat van Schipper Houtbouw is dit binnenkort uw realiteit! Een houten bungalow is ideaal als extra recreatiewoning op uw erf of als zomerverblijf voor gasten. Wij maken de woning volledig op maat aan de hand van uw wensen.

Natuurlijk en duurzaam maatwerk

Het leveren van natuurlijk maatwerk is een belang onderdeel van onze werkzaamheden. Schipper Houtbouw gebruikt hierbij duurzame houtsoorten, waaronder douglas, vuren, eiken en red cedar. U bepaalt zelf welke houtsoort en uitstraling u wilt toepassen bij uw houten huis. Wij ontwerpen houtbouwen in verschillende stijlen, waardoor de woning perfect wordt afgestemd op uw wensen.

Unieke werkwijze: 5 stappenplan

Bij Schipper Houtbouw gaan we te werk middels een praktisch 5 stappenplan. Wij bespreken wat uw wensen zijn en brengen deze tot leven op de tekentafel. Vanaf het allereerste idee tot aan de oplevering van de houten recreatiewoning op maat staan wij voor u klaar. Door onze unieke manier van werken is uw houten recreatiewoning binnen zeer korte tijd klaar.

Uw betrouwbare partner in houtbouw

Schipper Houtbouw is uw betrouwbare partner voor het ontwerpen en bouwen van een houten weekend- of vakantiehuis. Wij hebben maar liefst 70 jaar ervaring op het gebied van houtbouw en verwezenlijken dankzij onze expertise altijd een hoogwaardig eindresultaat. Kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit zijn belangrijke waarden binnen ons bedrijf. Ieder project wordt snel en deskundig opgeleverd door ons. Bovendien krijgt u ruim 10 jaar garantie op uw aankoop.

Neem contact op Schipper Houtbouw

Wilt u ook dat ultieme vakantiegevoel ervaren door middel van een sfeervolle en gezellige recreatiewoning op uw domein? Kom dan meteen in contact met Schipper Houtbouw voor meer informatie over de mogelijkheden die u bij ons heeft. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0591 72 90 06 of door een e-mail te sturen naar info@schipperhout.nl. Tevens kunt u het contactformulier invullen, waarna wij u zo snel mogelijk contacteren. Voor extra inspiratie bieden wij een gratis inspiratieboek. Dit is aan te vragen via onze website.