Direct naar de inhoud.
  • 70+ jaar ervaring in houtbouw
  • Duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar
  • En uitstekende kwaliteit en duurzaamheid staan bij ons centraal
  • Van landelijk tot modern: alle stijlen zijn mogelijk
  • 10 jaar garantie op al onze garages
  • Binnen 3 maanden gebouwd

Houten garage op maat

Door iedereen wordt een garage anders gebruikt. Waar de één hem gebruikt om de auto(‘s) en fietsen in op te bergen, wordt de garage door een ander als werkplaats of als opbergplaats gebruikt. En elk doel vergt weer een ander formaat en een andere indeling. De oplossing? Een houten garage op maat laten maken door Schipper Groep. Wij hebben inmiddels al meer dan 70 jaar ervaring opgebouwd op het gebied van maatwerk garages. Hierbij staan kwaliteit en vakkundigheid altijd centraal.

De voordelen van een houten garage op maat

Het allergrootste voordeel van een houten garage op maat? Dat is dat u hem kunt gebruiken voor datgene wat u voor ogen hebt. Dus als opbergplaats voor uw auto/fietsen of als werkruimte. De indeling wordt door ons namelijk aan uw wensen aangepast. Wij realiseren uw houten garage op maat in eigen productie. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloos bouwtraject in een zeer korte periode. Onze professionele en ervaren vakmensen zorgen ervoor dat u snel van uw houten garage kunt gaan genieten.

10 jaar garantie op houten garages

Een houten garage op maat wordt bij ons uitsluitend van de beste materialen en van de duurzaamste houtsoorten gemaakt. Gebruik makend van de meest stevige constructie. U krijg tien jaar garantie op de constructie, fundering, houtrot, draaiende delen en de dakbedekking.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Erik Rietdijk
Erik Rietdijk
2023-12-04
In 2010 een mooie schuur laten plaatsen. Nu na 13 jaar een klein probleempje geconstateerd. Dit gemeld bij Schipper houtbouw en direct een helpende hand aangeboden gekregen. Top schuur, top service. Heel blij mee!!!
Wes Diele
Wes Diele
2023-07-07
Wij zijn super tevreden met onze schuur van Schipper houtbouw. Er werd goed met ons meegedacht in het ontwerp en de plaatsing ervan. Hierdoor is de schuur vakkundig geplaatst. Verschillende offertes opgevraagd maar ze sprongen er bovenuit. Absolute aanrader
Saskia Van Keulen
Saskia Van Keulen
2022-02-07
Wij hebben meerdere partijen uitgenodigd maar Schipper stak qua professionaliteit er gewoon boven uit. In tegenstelling tot de andere bedrijven konden zij wel maatwerk leveren en hebben wij precies gekregen wat wij voor ogen hadden. Prima service en kwaliteit! Ook flexibel qua uitvoering en niets was een probleem.
Barry Pietersen
Barry Pietersen
2022-02-02
Erg fijn/persoonlijk bedrijf, Robert heeft ons goed en geduldig geholpen met ons ontwerp. Van alles is mogelijk en we werden na het plaatsen van de schuur ook netjes gebeld of alles naar wens is.
marieke jongbloed
marieke jongbloed
2021-09-24
Schipper Houtbouw heeft bij ons een stal en carport geplaatst. Het resultaat heeft onze verwachting overtroffen. We zijn in het ontwerp ervan heel goed geadviseerd door Adriaan en zijn daardoor tot keuzes gekomen waar we heel erg blij mee zijn. Bijzondere herinneringen hebben we aan Jarno en Herman die bij de start van de bouw letterlijk en figuurlijk een betrouwbare fundering hebben neergezet. Prachtig om de samenwerking te zien tussen de mannen, echte vaklui, die de stal en carport hebben geplaatst. Ze namen een gezellige sfeer mee. Met name Michel heeft gedurende het proces heel prettig contact met ons onderhouden en duidelijk gecommuniceerd. De klant is koning, dat heb ik echt ervaren. Bij Schipper werken loyale, hardwerkende mensen met passie voor hun werk. Goed werkgeverschap komt naar voren in de gedrevenheid van de medewerkers. Rene, heel erg bedankt!
Michel Pronk
Michel Pronk
2021-08-24
Prima bedrijf met echte vaklieden. Zeer tevreden met het eindresultaat en alles volgens afspraak nagekomen. Dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen. Een dikke 10 en ik zal Schipper Houtbouw aan een ieder willen aanbevelen

Gratis inspiratieboek?

Vul uw gegevens in, en wij sturen hem naar u toe!

Brochure aanvragen