Skip to content

Houten garage op maat

Door iedereen wordt een garage anders gebruikt. Waar de één hem gebruikt om de auto(‘s) en fietsen in op te bergen, wordt de garage door een ander als werkplaats of als opbergplaats gebruikt. En elk doel vergt weer een ander formaat en een andere indeling. De oplossing? Een houten garage op maat laten maken door Schipper Groep. Wij hebben inmiddels al meer dan 70 jaar ervaring opgebouwd op het gebied van maatwerk garages. Hierbij staan kwaliteit en vakkundigheid altijd centraal.

De voordelen van een houten garage op maat 

Het allergrootste voordeel van een houten garage op maat? Dat is dat u hem kunt gebruiken voor datgene wat u voor ogen hebt. Dus als opbergplaats voor uw auto/fietsen of als werkruimte. De indeling wordt door ons namelijk aan uw wensen aangepast. Wij realiseren uw houten garage op maat in eigen productie. Hierdoor bent u verzekerd van een zorgeloos bouwtraject in een zeer korte periode. Onze professionele en ervaren vakmensen zorgen ervoor dat u snel van uw houten garage kunt gaan genieten.

10 jaar garantie op houten garages

Een houten garage op maat wordt bij ons uitsluitend van de beste materialen en van de duurzaamste houtsoorten gemaakt. Gebruik makend van de meest stevige constructie. U krijg tien jaar garantie op de constructie, fundering, houtrot, draaiende delen en de dakbedekking.

Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Al onze garages worden voor u op maat gemaakt. Klik op bovenstaande voorbeelden voor meer informatie