Skip to content

Paardenstal laten bouwen?

Wilt u een paardenstal laten bouwen? Een paardenstal met oog voor uw paard(en) en die voldoet aan uw wensen? Dan bent u bij Schipper Groep aan het juiste adres. Als echte dierenliefhebber heeft u natuurlijk uw eigen wensen. Deze staan bij ons dan ook centraal. Half openslaande deuren, afwerking met tralies, diverse soorten hooiruiven: we bieden het allemaal. Maar ook de veiligheid van uw dier speelt bij ons een belangrijke rol.

Paardenstal laten bouwen van duurzame houtsoorte

Wanneer u ervoor kiest om een paardenstal te laten bouwen door Schipper Groep, kiest u voor een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Al onze paardenstallen worden gemaakt van duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar. Wij gebruiken alleen goedgekeurde materialen en afwerkmiddelen zonder chemische toevoegingen. Een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid staan bij al onze producten centraal.

Wij informeren u vrijblijvend over de vele mogelijkheden

Een paardenstal met een nostalgisch tuinhuis, een dierenverblijfplaats met schuilruimte, een paardenstal met overkapping en wolfsenden, een paardenstal met een ruime garage of een paardenstal met carport: de mogelijkheden om een paardenstal te laten bouwen zijn bij ons eindeloos.

Interesse in een paardenstal op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.