Skip to content

Stal

Wilt u een kwalitatieve paardenstal laten bouwen door een professioneel bedrijf? Dan bent u bij Schipper Houtbouw aan het juiste adres. Wij maken uw houten stal volledig op maat en zorgen ervoor dat deze voldoet aan al uw wensen. Half openslaande deuren, een afwerking met tralies en diverse soorten hooiruiven: wij bieden het allemaal. Daarbij dragen we de veiligheid van uw dier hoog in het vaandel.

Houten stal van duurzame houtsoorten

Schipper Houtbouw biedt u een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Bij iedere stal die wij bouwen maken we gebruik van duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar. We kiezen daarbij enkel voor goedgekeurde materialen en afwerkmiddelen die geen chemische toevoegingen bevatten.

Eindeloze mogelijkheden bij Schipper Houtbouw

De mogelijkheden voor een paardenstal op maat zijn eindeloos bij Schipper Houtbouw. Van een paardenstal met nostalgisch tuinhuis tot een dierenverblijfplaats met schuilruimte, een paardenstal met overkapping en wolfsenden, een stal met ruime garage of een stal met carport. Wij toveren uw wensen om tot een prachtige houten stal. Extra inspiratie nodig? Vraag dan het gratis inspiratieboek aan via onze website of bekijk een greep uit onze opgeleverde dierenverblijven op maat.

Uw betrouwbare partner in houtbouw

Wanneer u een stal laat bouwen door Schipper Houtbouw bent u verzekerd van een uiterst hoogwaardig resultaat. Wij hebben maar liefst 70 jaar ervaring op het gebied van houtbouw en realiseren uw stal op maat binnen een zeer korte tijd. Kwaliteit, duurzaamheid en een professionele werkwijze staan hierbij centraal. Bovendien krijgt u ruim 10 jaar garantie op uw aankoop.

Snelle en efficiënte werkwijze middels 5 stappenplan

Bij het bouwen van een stal gaan wij te werk aan de hand van een praktisch 5 stappenplan. Om te beginnen bespreken wij wat uw wensen zijn voor een stal op maat en schetsen we deze op de tekentafel. Wij staan voor u klaar vanaf het eerste idee tot aan de oplevering van de houten stal. Dankzij onze efficiënte manier van werken hebben wij ieder project binnen een mum van tijd klaar.

Stal laten bouwen? Contacteer ons

Bent u een grote dierenliefhebber en heeft u interesse in het laten bouwen van een stal? Neem dan vrijblijvend contact op met Schipper Houtbouw en wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden voor een stal op maat. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0591 72 90 06 of via info@schipperhout.nl. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen, waarna wij u contacteren.