Skip to content

Nostalgische schuur

Houdt u van de nostalgische uitstraling en wilt u een schuur laten bouwen in deze stijl? Dan bent u bij Schipper Houtbouw aan het juiste adres. Wij realiseren uw houtbouw binnen zeer korte tijd en garanderen daarbij de hoogste kwaliteit. Voor de opbouw maken wij gebruik van duurzame houtsoorten die een lange levensduur hebben. Zo bent u verzekerd van een nostalgische schuur die jaren meegaat.

Nostalgische schuur op maat

Een nostalgische schuur kenmerkt zich door de wolfskap, ook wel wolfseinden genoemd. Dit type schuur kan voor verschillende doeleinden dienen. De schuur is onder andere ideaal als opbergruimte of om te combineren met een overkapping of carport. Tevens is het mogelijk om de houten schuur in te richten als kantoor of woonruimte. Wat uw wensen ook zijn, wij maken het waar door uw nostalgische schuur op maat te ontwerpen en te bouwen.

Natuurlijk maatwerk met duurzame materialen

Bij Schipper Houtbouw staat natuurlijk maatwerk centraal. Om dit te realiseren gebruiken wij duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar. Iedere houtsoort heeft zijn eigen karakteristieke uiterlijk. Daarnaast heeft u ook op het gebied van afwerking heel wat keuze. Van een nostalgische schuur met keramische dakpannen tot een overkapping met rode pannen of een rieten dak. Niets is onmogelijk bij Schipper Houtbouw.

Van idee tot oplevering

Voor de opbouw van een nostalgische schuur op maat gaan wij te werk volgens ons 5 stappenplan. Eerst bespreken we uw wensen en vertalen we deze door naar de tekentafel en het bouwen van de schuur. Vanaf het eerste idee tot aan de oplevering staat Schipper Houtbouw voor u klaar. Onze unieke, efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat uw nostalgische schuur binnen een mum van tijd klaar is.

Schipper Houtbouw: uw partner in houtbouw

Schipper Houtbouw is de ideale partner voor al uw houtbouw projecten. Met maar liefst 70 jaar ervaring op onze teller hebben wij alle kennis in huis om uw project hoogwaardig op te leveren. Daarbij garanderen we kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Wij realiseren elk project binnen een korte termijn en bieden een uitstekende kwaliteit. Daarbovenop geven we 10 jaar garantie op uw aankoop.

Contacteer ons

Wilt u ook een nostalgische schuur laten bouwen door Schipper Houtbouw? Contacteer ons dan meteen om samen de mogelijkheden te bekijken. Voor extra inspiratie kunt u het gratis inspiratieboek aanvragen op onze website. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0591 72 90 06 of via het mailadres info@schipperhout.nl. Tevens is het mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Nadat wij uw bericht hebben ontvangen nemen we spoedig contact op met u om een afspraak te maken en u te voorzien van meer informatie.