Skip to content

Klassieke schuur

Een klassieke schuur is de ideale keuze wanneer u houdt van een tijdloos design. Hiermee bent u voorzien van een schuur die doorheen de jaren altijd in uw tuin blijft passen. Schipper Houtbouw realiseert de mooiste klassieke schuren op maat door duurzame houtsoorten te gebruiken die een lange levensduur hebben. We garanderen u daarbij een zeer snelle opbouw en een hoge kwaliteit.

Op maat gemaakte klassieke schuur

Een klassieke schuur is te herkennen aan het typische zadeldak en de landelijke uitstraling. Het tijdloze uiterlijk zorgt ervoor dat deze schuur makkelijk meegaat met de tijd. Daarnaast is een klassieke houten schuur geschikt voor verschillende doeleinden. U kunt deze bijvoorbeeld gebruiken als carport, opslagruimte, tuinkamer, gastenverblijf of kantoor. Wij maken de schuur volledig op maat aan de hand van uw wensen.

Natuurlijk en duurzaam maatwerk

Natuurlijk maatwerk staat centraal bij Schipper Houtbouw. Wij gebruiken de meest duurzame houtsoorten voor onze bouwprojecten. Denk onder meer aan douglas, eiken, vuren en red cedar. Welke houtsoort u wenst voor het realiseren van een klassieke schuur op maat is afhankelijk van uw persoonlijke smaak. De afwerking van de schuur wordt volledig samengesteld op basis van uw voorkeuren. Rode dakpannen, keramische dakpannen, een rieten dak, u noemt het maar op en wij regelen het voor u.

5 stappenplan: van idee tot oplevering

Bij de realisatie van een klassieke schuur werken wij volgens een efficiënt 5 stappenplan. Uw wensen worden besproken, waarna we deze doorvertalen tot aan de tekentafel en de opbouw van de schuur. Wij staan voor u klaar vanaf het eerste idee tot aan de oplevering van uw klassieke houten schuur. Dankzij onze praktische werkwijze bent u ervan verzekerd dat uw ontwerp binnen zeer korte tijd afgewerkt is.

Schipper Houtbouw: hét adres voor houtbouw

Voor een stijlvolle schuur in uw tuin bent u bij Schipper Houtbouw aan het juiste adres. Wij hebben ruim 70 jaar ervaring en beschikken over de juiste kennis om elke houtbouw tot in detail op te leveren. Kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit dragen we hoog in het vaandel. Onze houtbouwen worden zeer snel gerealiseerd. Bovendien geniet u van 10 jaar garantie op uw aangekochte schuur.

Neem contact op

Schipper Houtbouw staat voor u klaar om uw klassieke schuur op maat te ontwerpen. Neem contact op met ons om de verschillende mogelijkheden door te spreken. Wij zijn bereikbaar via het nummer 0591 72 90 06 of door te mailen naar info@schipperhout.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen, waarna wij u zo snel mogelijk contacteren. Heeft u extra inspiratie nodig? Vraag het inspiratieboek dan aan op onze website.