Direct naar de inhoud.

Tuinhuis met overkappingTuinhuis met overkapping | Schipper Houtbouw

Tuinhuis met overkapping | Schipper Houtbouw


Een tuinhuis met overkapping levert u diverse voordelen. Zo kunt u in een tuinhuis met overkapping zaken als tuinmeubilair, fietsen of tuingereedschap opslaan of hebt u een prachtig kantoor, gastenverblijf of hobbyruimte. Daarnaast biedt een tuinhuis met overkapping u ’s zomers een veel koeler buitenzitje dan onder een zonnescherm. In feite kunt u met een tuinhuis met overkapping of veranda het hele jaar met een kopje koffie genieten van uw tuin, of rustig een sigaretje roken zonder hinder van regen en wind. Onder de overkapping kunt u helemaal uw eigen sfeer creëren, met mooie decoratie en aansluitende bekleding van uw tuinmeubels.
Als u een tuinhuis met overkapping zou willen kopen, maken wij graag uw dromen waar. U kunt zelf uw designwensen aanleveren. Vaak zijn tuinhuizen met overkapping zonder vergunning te plaatsen. En anders bieden wij u hierbij ondersteuning in trajecten met de gemeente of het Kadaster.

Tuinhuis met overkapping van de allerhoogste kwaliteit

Schipper Houtbouw levert u in heel Nederland een maatwerk tuinhuis met overkapping. Al zeventig jaar maken wij elk op maat gemaakt tuinhuis met overkapping, garage, schuur of houten recreatiewoning geheel in uw stijl en voorkeur. Van veranda tot stal, wij garanderen u de allerhoogste kwaliteit voor buitenvoorzieningen in het hogere segment.
Op deze website en onze facebookpagina treft u prachtige voorbeelden van reeds opgeleverde tuinhuizen en soortgelijke opdrachten. Ons personeel biedt gedegen en ambachtelijk bouw- en timmerwerk zodat u nog vele tientallen jaren zorgeloos kunt genieten van tuinhuizen, overkappingen en aanverwante bouwwerken. Naast maatwerk voor uw tuinhuis hebben wij tevens voordelige tuinhuis standaardpakketten in ons aanbod. Elk tuinhuis van Schipper is uniek omdat uw wensen en opgegeven maten erin zijn meegenomen. Binnen een acceptabel tijdsbestek heeft u in uw tuinhuis met overkapping een kantoorruimte, hobbyruimte of een plek voor fietsen, tuinmeubilair of uw gereedschap.

Persoonlijk maatwerk van tuinhuis tot schuur

Graag bieden wij u informatie of een vrijblijvende offerte. Bedenk dat er veel mogelijk is, variërend van de aanleg van een warmtebron en elektra in uw tuinhuis tot een buitenkeuken onder de overkapping. Een tuinhuis met overkapping betaalt zichzelf terug, want de waarde van uw woning zal gegarandeerd toenemen met een hoogkwalitatief bouwwerk van Schipper Houtbouw. Ons bedrijf biedt u persoonlijk maatwerk en heldere communicatie van de eerste schets tot de oplevering. Wij werken uitsluitend met het allerbeste materiaal en gereedschap en veelal met douglas-hout. Schipper heeft een passie voor hout en laat niets aan het toeval over.
Wij streven naar een zo kort mogelijke realisatie om u niet tot last te zijn en voeren bouwafval zo vlug mogelijk af. In onze productieafdeling in Emmen brengen wij uw maatwerk tuinhuis met overkapping al zo veel mogelijk in gereedheid, uiteraard met inachtneming van de hoogste kwaliteitscriteria.
Wie in de maand april opdracht geeft om in de zomer een tuinhuis met overkapping op maat te laten maken, kan op een aantrekkelijke korting rekenen. Neem gerust contact op met Schipper Houtbouw voor informatie of een offerte!

Opzoek naar de Tuinhuis met overkapping specialist: Schippers Houtbouw bellen!


Tuinhuis met overkapping Tuinhuis met overkapping Tuinhuis met overkapping


Maatwerk tuinhuis Maatwerk kapschuur Maatwerk houten schuur Kapschuur Paardenstallen Tuinhuis Houten recreatiewoning Tuinhuis met overkapping Tuinhuis op maat Houten schuur