Direct naar de inhoud.

Tuinhuis op maatTuinhuis op maat | Schipper Houtbouw

Tuinhuis op maat | Schipper Houtbouw


Van het allereerste idee tot de uiteindelijke oplevering: de experts van Schipper Houtbouw leveren u in heel Nederland een tuinhuis op maat. Al tientallen jaren staan wij in het hele land bekend als gerenommeerd producent van hoogwaardige tuinhuizen op maat, en daarnaast ook van buitenvoorzieningen als schuren, carports en recreatiewoningen, in feite alles van hout met een dak erop. Schipper Houtbouw is er voor de veeleisende klant die topklasse verlangt voor een tuinhuis op maat in het hogere segment.
Op deze site en op Facebook treft u een keur aan van foto’s van eerdere projecten. Samen met onze zorgvuldig geselecteerde vaklui gaan wij alleen voor het beste voor onze klant. Dus als u een tuinhuis op maat wil dat op een degelijke, ambachtelijke en grondige wijze en geheel volgens uw ideeën tot stand komt dan bent u hier aan het juiste adres. Elk tuinhuis op maat van Schipper Houtbouw is weer anders dan de vorige, elke situatie en klant is uniek en het resultaat ook. Binnen een redelijke termijn heeft u al dan niet met een stenen fundering een tuinhuis op maat.

Tuinhuis op maat van de hoogste kwaliteit

Op verzoek ontvangt u van ons een offerte en graag gaan we met u in gesprek over wat u graag wilt in uw tuin. Hierdoor bent u goed en ter zake op de hoogte over de mogelijkheden, opties en de kosten van een tuinhuis op maat. Wellicht brengen we u nog op een goed idee, zoals de aanleg van diverse ingebouwde voorzieningen, een buitenkeuken of een aangebouwde veranda. Als u door Schipper Houtbouw een hoogwaardig tuinhuis op maat laat aanleggen zal tegelijkertijd de waarde van uw pand toenemen. Om al in de sfeer te komen: bestel ons gratis Grote Inspiratieboek!
Wij staan voor betrouwbaar en gedegen maatwerk met passie, goede communicatie en een hoog serviceniveau. Van begin tot eind zet ons vakkundig personeel alle middelen in om u tevreden te krijgen en te houden.
Als producent van uw tuinhuis op maat wordt er uitsluitend gewerkt met topmaterialen en dito gereedschappen. Bij onze aanpak laten we niets aan het toeval over, alles is zorgvuldig uitgedacht en staat letterlijk en figuurlijk als een huis. Optioneel en in overleg kan u zelf een gedeelte van de afwerking doen, zoals bijvoorbeeld het beitsen of schilderen.

Dé partner voor u in heel Nederland voor uw tuinhuis op maat

De kwaliteit nooit uit het oog verliezend werkt Schipper Houtbouw snel en doelmatig. Wij houden nauwlettend in de gaten dat u weinig bouwhinder ervaart en bouwafval voeren wij zo snel mogelijk af. Bij onze werkplaats maken wij de basis van uw tuinhuis op maat, zodat bij u thuis alleen het hoogst noodzakelijke nog hoeft plaat te vinden. Zowel vooraf als bij de aanleg wordt alles volgens de hoogste kwaliteitscriteria en met de grootste zorg uitgevoerd. Eventueel verzorgen wij een bouwvergunning, bouwtekening, 3D ontwerp en andere bijkomende zaken.

Opzoek naar de Tuinhuis op maat specialist: Schippers Houtbouw bellen!


Tuinhuis op maat Tuinhuis op maat Tuinhuis op maat


Maatwerk tuinhuis Maatwerk kapschuur Maatwerk houten schuur Kapschuur Paardenstallen Tuinhuis Houten recreatiewoning Tuinhuis met overkapping Tuinhuis op maat Houten schuur