Direct naar de inhoud.

TuinhuisTuinhuis | Schipper Houtbouw

Tuinhuis | Schipper Houtbouw


Schipper uit Emmen levert u in heel Nederland een op maat gemaakt tuinhuis. Reeds zeventig jaar zijn wij geheel volgens uw wens producent van maatwerk als het gaat om uw tuinhuis, garage, schuur, paardenstal, carport, veranda of houten recreatiewoning. Van tuinhuis tot stal, wij bieden u het allerhoogste kwaliteitsniveau voor buitenvoorzieningen voor het hogere segment.
Op onze website en facebookpagina treft u mooie foto’s van eerder opgeleverde tuinhuizen en andere opdrachten. Doe hier inspiratie op of lever uw eigen design bij ons in. Samen met onze uitstekend opgeleiden ambachtsmensen gaan wij alleen voor het allerbeste als het aankomt op het zorgeloos op maat bouwen van tuinhuizen en aanverwante bouwwerken. Naast deze hoofdactiviteit bieden wij tevens voordelige standaardpakketten als tuinhuis. Elk tuinhuis is uniek omdat uw wensen en maatvoering erin zijn meegenomen. Binnen korte tijd heeft u in uw tuinhuis een eigen kantoor, een werkruimte of een opslag voor fietsen, tuinmeubels of gereedschap.

Tuinhuis van goede kwaliteit voor het hoger segment

Graag bieden wij u informatie, komen desgewenst bij u op locatie langs of maken een kosteloze offerte voor u op. Hierdoor bent u goed geïnformeerd over de kansen, opties en het kostenplaatje. Graag vertellen wij u over de vele mogelijkheden voor een op maat gemaakt tuinhuis, uiteenlopend van een kachel en elektra aanleggen tot een keuken-unit of een aangebouwde overkapping. Ervaring leert ons dat een hoogwaardige tuinhuis of schuur zichzelf terugbetaalt, de waarde van uw woning of boerderij zal significant toenemen. Laat uw e-mailadres achter op deze site en wij sturen u ons Grote Inspiratieboek toe.
Al u in zee gaat met de Schipper Groep dan krijgt u persoonlijk maatwerk. Een feilloze communicatie is daarvan een belangrijk onderdeel, wij zullen u te allen tijde zorgvuldig informeren van de eerste schets tot de eventuele nazorg na de oplevering.
Schipper werkt voor elk tuinhuis en ander project alleen met de allerbeste materialen, zoals het onvolprezen douglas-hout. Wij hebben een passie voor hout en kennen deze grondstof door en door. Bij uw tuinhuis laten we niets aan het toeval over. Zo houden wij bijvoorbeeld rekening met de werking van hout, zodat een klemmende deur of raam uitgesloten is.

Zo kort mogelijke bouwtijd

Wij streven naar een zo kort mogelijke bouwtijd om u zo min mogelijk tot last te zijn. Ook het bouwafval wordt zo veel mogelijk aan uw zicht onttrokken. In onze productieafdeling in Emmen brengen wij uw maatwerk tuinhuis al zo veel mogelijk in gereedheid, zodat het meeste werk al gedaan is voordat onze medewerkers bij u arriveren. Van fundering tot nok, alles wordt volgens de hoogste kwaliteitscriteria zorgvuldig voorbereid zodat u een tuinhuis heeft die er tientallen jaren tegen kan.
Als extra dienst staan wij u terzijde op het vlak van een bouwvergunningaanvraag, bouwtekening, 3D-ontwerp of communicatie met het Kadaster. Bedenk dat als u in de maand april opdracht geeft tot de bouw van een tuinhuis op maat in de zomerperiode, wij u een aantrekkelijke korting kunnen bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Raadpleeg deze site of neem contact op met Schipper Houtbouw!!

Opzoek naar de Tuinhuis specialist: Schippers Houtbouw bellen!


Tuinhuis Tuinhuis Tuinhuis


Maatwerk tuinhuis Maatwerk kapschuur Maatwerk houten schuur Kapschuur Paardenstallen Tuinhuis Houten recreatiewoning Tuinhuis met overkapping Tuinhuis op maat Houten schuur