Direct naar de inhoud.

Houten schuurHouten schuur | Schipper Houtbouw

Houten schuur | Schipper Houtbouw


Schipper Houtbouw maakt en plaatst door heel Nederland uw houten schuur op maat. Hout is onze passie en met de hoogst haalbare kwaliteitsstandaard bouwen wij in onze werkplaats in Drenthe de houten schuur zoals u hem wenst en plaatsen deze binnen een kort tijdsbestek. Een door ons gebouwde schuur is raadzaam als een standaard schuur niet past, niet aan uw wensen voldoet of als u uw ruimte zo goed mogelijk wil benutten.
Of het een losstaand model houten schuur is of een exemplaar die vast zit aan uw woning, alles is mogelijk. Denkt u ook aan uiteenlopende opties als plaatsing van elektra, water of een warmtebron, allerlei dakbedekkingen, een rieten dak of diverse types dakpannen, populaire houtsoorten zoals bijvoorbeeld douglas-hout, de mogelijkheden zijn onbeperkt. Tegenwoordig is het ook zeer in trek om een houten schuur te combineren met een aangebouwde carport of veranda, of een compleet gastenverblijf op de vliering of zolder. Tegen een meerprijs is een gemetselde fundering mogelijk bij de schuur van hout die wij voor u kunnen bouwen.

Kwalitatief hoogstaande houten schuur met tien jaar garantie

Elke houten schuur, tuinhuis of recreatiewoning die wij bouwen is gefabriceerd volgens de ISO-norm en het Bouwbesluit. Op vitale zaken als dakbedekking, fundering en constructie krijgt u tien jaar garantie, omdat wij geloven in onze producten. Alles wat wij gebruiken is roestvrij en kent een lange levensduur. Bij Schipper Houtbouw moet u zijn als u wérkelijke topklasse schuren, tuinhuizen of soortgelijke bouwwerken wilt.
Met een door uzelf ontworpen houten schuur beschermt u uw kostbaarheden zoals tuinmeubels, fietsen en gereedschap. Desgewenst kunt u uw auto erin kwijt als u de juiste deuren heeft besteld. Schipper Houtbouw levert u met behoud van kwaliteit snel en doeltreffend werk. U krijgt een houten schuur waarmee u nog vele jaren vooruit kunt. Allerlei stijlen en materiaalsoorten kunnen worden meegenomen in het ontwerp, dat wij ook in 3D kunnen weergeven.
Schipper Houtbouw streeft een goed klantcontact na en communiceert open en transparant met u om verrassingen te voorkomen. Het gehele bouwproces en kostenplaatje zijn u vooraf duidelijk, zodat u weet waar u aan toe bent. U weet bij ons altijd in welke staat alles verkeert rondom uw schuur op maat.

Een echt unieke houten schuur

Mede door de planmatige aanpak betaalt u een redelijke prijs voor ons ambachtelijk vakwerk. Alles wat wordt opgeleverd voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaard, die niet te vergelijken is met een gemiddelde houten schuur van een tuincentrum of een bouwmarkt.

Met een houten schuur van Schippers Houtbouw heeft u echt iets unieks dat aansluit bij uw woning of boerderij. Als u uw huis en tuin een echte meerwaarde wil geven, vraag ons dan om een offerte of een gesprek. Indien u de offerte accepteert bieden we u wat u wilt, precies in de juiste maat en passend binnen uw wensen.

Houten schuur, recreatiewoning, een paardenstal of een overkapping? Schippers realiseert het voor u!


Houten schuur Houten schuur Houten schuur


Maatwerk tuinhuis Maatwerk kapschuur Maatwerk houten schuur Kapschuur Paardenstallen Tuinhuis Houten recreatiewoning Tuinhuis met overkapping Tuinhuis op maat Houten schuur