Direct naar de inhoud.

Houten recreatiewoningHouten recreatiewoning | Schipper Houtbouw

Houten recreatiewoning | Schipper Houtbouw


Schipper Houtbouw is specialist in de volledige aanleg en bouw van uw houten recreatiewoning op maat. Wie droomt er niet van zo’n prachtig eigen stulpje om keer op keer een lekker vakantiegevoel te krijgen? En als u er niet kunt zijn is het natuurlijk mogelijk om de maatwerk houten recreatiewoning te verhuren. Zodra u een stukje grond in een mooie omgeving heeft kunnen kopen, schakel dan Schipper Houtbouw in om in prettige samenspraak een oerdegelijke houten recreatiewoning te realiseren aan de hand van uw wensen en plannen.
Na de eerste schets kunt u tevens gebruik maken van onze ruime ervaring op het vlak van communicatie met het Kadaster en bouwvergunningen, waarvan de aanvraag in elke gemeente weer anders kan zijn. Nadat deze formaliteiten achter de hand zijn, kunnen we kijken naar de gewenste materiaalsoorten, de ligging, de indeling, de zonpositie, de privacy en tal van andere zaken die nuttig zijn bij het bouwen van een houten recreatiewoning. Als we de voorgenoemde gegevens op een rijtje hebben is het mogelijk een offerte te maken.

Een houten recreatiewoning kopen waarvan u nog jaren zult genieten

Als u vervolgens hebt beslist tot het kopen van een houten recreatiewoning, beginnen wij zo spoedig mogelijk met de realisatie, zodat u er zo snel mogelijk van kunt genieten. Van fundament tot de nok wordt zo veel mogelijk voorbereid in onze eigen werkplaats, zodat u en de omgeving zo min mogelijk hinder ervaren. Schipper Houtbouw werkt bij de bouw en aanleg van houten gebouwen allen met de hoogst haalbare kwaliteit, wij staan voor topkwaliteit houten recreatiewoningen voor het hogere segment.
Schipper Houtbouw levert een totaalproduct, dus voor zaken als elektra en sanitair hoeven geen andere partijen worden ingeschakeld. Deze werkwijze voorkomt fouten, biedt een strakkere planning en een scherpere prijs. Ons duurzaam kwaliteitshout komt uit verantwoorde beheerde bossen. Massief hout isoleert zeven maal beter dan steen, u bespaart dus aanzienlijk op uw stookkosten in de koudere periodes.

Wij bedienen de wens van de klant met de hoogste kwaliteit

Bedenk dat bij het kopen van een houten recreatiewoning bij Schipper Houtbouw zo’n beetje alles mogelijk is. De wens van de klant is leidend. Wij werken met zeer vakkundig personeel, kwalitatief hoogstaande houtsoorten zoals het beste cedar- of douglas-hout, terwijl ook zaken als dakbedekking en hang- en sluitwerk van het hoogste kwaliteitsniveau zijn. Voor luxe topklasse recreatiewoningen met een zeer lange levensduur overal in Nederland of eventueel daarbuiten moet u dus bij een expert zijn als Schipper Houtbouw.
Wij bouwen volgens het Bouwbesluit en zijn gecertificeerd met een geldige NEN-ISO 9002 keuring, dus u kunt rekenen op een uiterst betrouwbare en kwalitatieve aannemer voor uw houten recreatiewoning op maat. Hoewel onze houten vakantiehuisjes vaak als maatwerk worden geleverd zijn op deze website ook opties van standaard pakketten, die uw aankoopprijs aanzienlijk kunnen verlagen.

Opzoek naar de Houten recreatiewoning specialist: Schippers Houtbouw bellen!


Houten recreatiewoning Houten recreatiewoning Houten recreatiewoning


Maatwerk tuinhuis Maatwerk kapschuur Maatwerk houten schuur Kapschuur Paardenstallen Tuinhuis Houten recreatiewoning Tuinhuis met overkapping Tuinhuis op maat Houten schuur