Direct naar de inhoud.

PaardenstallenPaardenstallen | Schipper Houtbouw

Paardenstallen | Schipper Houtbouw


Professionele maatwerk paardenstallen of een paardenstal op maat kopen? Als u echte topkwaliteit riante paardenstallen voor het hoger segment wenst, bent u bij deze expert in stallenbouw aan het juiste adres. In prettige samenspraak met de klant levert Schipper Houtbouw stallen en paardenstallen waar uw paard of paarden graag vertoeven en een comfortabel leven kunnen leiden. Want een goed welzijn voor het paard begint bij de bouw, uitstraling en inrichting van de stal.
Met ons maatwerk voor uw paard kunt u alle kanten op, of u nu een hobbypaard, renpaard of er een heeft voor de paardensport. Denk aan een dubbele paardenstal, een paardenstal met hooiopslag erboven, met of zonder wasruimte of zadelkamer, een model met meerdere paardenboxen of een model met een luifel ervoor. Maak uw voorkeur aan ons kenbaar en wij proberen uw wensen te realiseren. Welke houtsoort, welk type dak, welke ramen, dakpannen en staldeuren, enzovoorts. Denk ook aan een logische en functionele indeling. Ook kunnen we u natuurlijk uitvoerig adviseren op basis van de tientallen jaren ervaring van ons bedrijf in houten buitengebouwen.

Echt bijzondere luxe paardenstallen met liefde voor het paard

Net als bij u staat dierenwelzijn bij ons voorop. Door de lange ervaring van Schipper Houtbouw met het plaatsen en bouwen van paardenstallen en dierenverblijven, krijgt uw dier een stal waarin hij zich prettig zal voelen. Zoals gezegd is alles bij ons mogelijk, in overleg met u maken we het ontwerp.
Met een maatwerk stal voor uw paard van Schipper Houtbouw kunt u tientallen jaren vooruit. Wij gaan alleen voor het beste van het beste, wat u aan alles zult merken. Uw stal wordt gemonteerd op een solide betonnen fundament dat alles aankan en niet zal verzakken. Het best leverbare hang- en sluitwerk wordt gebruikt bij de bouw en aanleg van uw paardenstal, kortom alles is absolute topklasse.
Het fabriceren van paardenstallen op maat is een van onze kernactiviteiten. Wij gaan pas over tot het produceren als het ontwerp definitief is. Een maatwerk stal is een goede keus, want u kunt het precies zo krijgen dat hij past op uw beschikbare ruimte. Bij het ontwerpen kunnen we u terzijde staan met onder meer 3D-techniek. Als er sprake is van vergunningkwesties voor de aanleg kunnen wij u bijstaan met onze expertise, want wij verzorgen desgewenst het volledige traject voor u. Elk houten bijgebouw van Schipper Houtbouw is ISO-genormeerd en volgens het Bouwbesluit.

Profiteer van de forse zomerkorting!

Vraag snel een offerte aan en u krijgt zo spoedig mogelijk een inzichtelijk wat er mogelijk is tegen welk bedrag. Vraag anders ons Grote Inspiratieboek aan via deze website, zodat u de nodige aansprekende foto’s onder ogen krijgt. Als u in de maand april opdracht geeft voor de plaatsing van paardenstallen in de zomerperiode krijgt u van onze planning een forse korting.
Als u plannen heeft voor een mooie robuuste paardenstal op maat, schroom dan niet en neem contact op met Schipper Houtbouw voor vragen, informatie of een vrijblijvende offerte!

Opzoek naar de Paardenstallen specialist: Schippers Houtbouw bellen!


Paardenstallen Paardenstallen Paardenstallen


Maatwerk tuinhuis Maatwerk kapschuur Maatwerk houten schuur Kapschuur Paardenstallen Tuinhuis Houten recreatiewoning Tuinhuis met overkapping Tuinhuis op maat Houten schuur