Direct naar de inhoud.

Maatwerk tuinhuis


Maatwerk tuinhuis | Schipper Houtbouw

Maatwerk tuinhuis | Schipper Houtbouw


De specialisten van Schipper Houtbouw uit Emmen leveren u in heel Nederland een maatwerk tuinhuis dat geheel aan uw verwachtingen voldoet. Al tientallen jaren zijn wij in het hele land bekend als producent van zeer hoogwaardige maatwerk tuinhuizen, schuren, stallen en recreatiewoningen, zeg maar alles van hout met een dak erop. Van maatwerk tuinhuis tot paardenstal, wij bieden u topklasse voor buitenvoorzieningen in het hogere segment.

Op onze website en facebookpagina treft u fraaie fotoreportages van eerder opgeleverde tuinhuizen op maat. Samen met ons ervaren personeel gaan wij alleen voor het beste voor uw volgens ambachtelijk maatwerk vervaardigde tuinhuis. Naast deze core business leveren wij overigens ook standaard pakketten aan voor uw tuinhuis. Elk maatwerk tuinhuis is uniek omdat deze helemaal volgens uw wens of idee is. Binnen onafzienbare tijd heeft u in uw maatwerk tuinhuis een eigen werkruimte, gastenverblijf, bed & breakfast of gewoon een droge plek voor zaken als fietsen en tuingereedschap.

Degelijk maatwerk tuinhuis van optimale kwaliteit

Op verzoek maken wij een offerte voor u of bespreken graag uw plannen en vragen. Hierdoor bent u goed geïnformeerd over de kansen, opties en de kosten van een maatwerk tuinhuis. Denk bijvoorbeeld aan zaken als een het aanleggen van verwarming of elektriciteit, een ingebouwde bankenset of een aangebouwde veranda. Als u door Schipper Houtbouw een hoogwaardig maatwerk tuinhuis laat aanleggen is dat een investering die u terugziet in een gestegen woningwaarde. Om al in de stemming te komen: vraag via de site ons Grote Inspiratieboek aan.

Wij staan voor betrouwbaar en gepassioneerd maatwerk met goede communicatie en verregaande service. Van A tot Z doen onze vaklui alles om uw doel en wensen te bereiken.

Als producent van uw maatwerk tuinhuis werken wij uitsluitend met uitstekend materiaal en dito gereedschap. Bij onze aanpak laten we niets aan het toeval over, alles is zorgvuldig uitgedacht en staat letterlijk en figuurlijk als een huis.

Service en kwaliteit van het hoogste niveau voor uw tuinhuis op maat

Schipper Houtbouw kent doorgaans een relatief korte oplevertijd, zodat u weinig bouwhinder zult ondervinden. Ook bouwafval wordt zo vlug mogelijk afgevoerd. Bij onze werkplaats in Drenthe brengen wij uw maatwerk tuinhuis al zo veel mogelijk in gereedheid, zodat bij u thuis alleen het hoogst noodzakelijke nog hoeft te gebeuren. Van top tot teen wordt alles volgens de hoogste kwaliteitscriteria en met de grootste zorg voorbereid om u het beste resultaat te garanderen.

Zo nodig staan wij u bij in het geval van een bouwvergunning, bouwtekening, 3D ontwerp of communicatie richting Kadaster. Bedenk dat we in april altijd actiemaand hebben: als u dan opdracht geeft voor een maatwerk tuinhuis met een aanleg in de zomerperiode dan ontvangt u een scherpe korting.

Ontdek de mogelijkheden voor uw maatwerk tuinhuis, garage, schuur, paardenstal of recreatiewoning bij Schipper Houtbouw!


Maatwerk tuinhuis Maatwerk tuinhuis Maatwerk tuinhuis


Maatwerk tuinhuis Maatwerk kapschuur Maatwerk houten schuur Kapschuur Paardenstallen Tuinhuis Houten recreatiewoning Tuinhuis met overkapping Tuinhuis op maat Houten schuur