Direct naar de inhoud.

Maatwerk kapschuurMaatwerk kapschuur | Schipper Houtbouw

Maatwerk kapschuur | Schipper Houtbouw


Voor een maatwerk kapschuur is Schipper Houtbouw in Nederland het aangewezen adres. Een kapschuur is een type schuur die we tegenwoordig niet alleen zien bij de boerderij. Ook bij particulieren met een grote tuin wordt een maatwerk kapschuur steeds populairder onder huiseigenaren die wel eens iets exclusiefs willen.
Een kapschuur is er immers niet alleen voor de agrarische sector, ook in de tuin kan een ambachtelijk vervaardigde maatwerk kapschuur een heuse meerwaarde geven als opslag of in combinatie met een overdekt terras om droog en zonvrij onder te vertoeven. Schipper Houtbouw levert in heel Nederland op maat gemaakte houten buitengebouwen, waaronder de mooiste kapschuren van het allerhoogste kwaliteitsniveau.

Hét adres voor uw exclusieve maatwerk kapschuur

Geheel naar uw wens of tuininrichting kunt u een idee of ontwerp bij ons indienen en kijken we in goed overleg of we uw droom kunnen waarmaken. U toont ons uw plan, wij verbinden onze expertise en hoge kwaliteitseisen daaraan. Neem snel contact op met een van onze houtspecialisten om uw kansen en mogelijkheden te bespreken. Uw voordeel bij Schipper Houtbouw is dat we ondersteuning kunnen bieden bij de formele afwikkeling met gemeente en Kadaster, hoewel niet voor elk bijgebouw een vergunning noodzakelijk is.
Voor een maatwerk kapschuur werken wij vaak met douglas-hout en met het beste materiaal en gereedschap om u een zo optimaal mogelijk resultaat te bieden. Tegen een meerprijs zorgen wij ook voor de aanleg van een fundering bij uw maatwerk kapschuur.
De nok van zo’n kapschuur is handig als opbergruimte voor zaken uiteenlopend van uw tuinmeubelbekleding tot de wintersportuitrusting. Als u onder de maatwerk kapschuur een terrasfunctie wil creëren, kunt u het landelijke karakter mooi benadrukken of uitbreiden.

Vraag een gesprek of kosteloze offerte aan

Wie een offerte aanvraagt bij Schipper Houtbouw krijgt zo spoedig mogelijk een duidelijk overzicht van activiteiten en kosten opgestuurd. Vraag anders ons Grote Inspiratieboek aan via deze site, zodat u de nodige aansprekende foto’s onder ogen krijgt. U ziet dan ongetwijfeld voorbeelden die u op een spoor kunnen brengen van hoe uw maatwerk kapschuur eruit zou moeten zien. Denk bijvoorbeeld aan kleur- of materiaalsuggesties of de aanleg van een kapschuur in combinatie met overkapping. Een andere opsteker is dat onze planner u een prachtige zomerkorting kan bieden. Het idee hiervan is dat wij uw maatwerk kapschuur bouwen in het voor u en ons gunstige zomerseizoen. Als u dit op tijd met ons afspreekt, kunt u profiteren van een fikse prijskorting!
Van de eerste spijker tot de feitelijke oplevering ontzorgen we u volledig en leveren onze vakkundige professionals een topproduct. Binnen de afgesproken termijn ronden wij de plaatsing van uw kapschuur op maat af, waarvan een deel al wordt gebouwd in onze eigen werkplaats. Elk houten bijgebouw van Schipper Houtbouw is ISO-genormeerd en in de lijn van het Bouwbesluit..

Ontdek de mogelijkheden voor uw maatwerk kapschuur bij Schipper Houtbouw!


Maatwerk kapschuur Maatwerk kapschuur Maatwerk kapschuur


Maatwerk tuinhuis Maatwerk kapschuur Maatwerk houten schuur Kapschuur Paardenstallen Tuinhuis Houten recreatiewoning Tuinhuis met overkapping Tuinhuis op maat Houten schuur