Direct naar de inhoud.

Maatwerk houten schuurMaatwerk houten schuur | Schipper Houtbouw

Maatwerk houten schuur | Schipper Houtbouw


Schipper Houtbouw is in heel Nederland actief op het gebied van de maatwerk houten schuur. Hout is onze passie en op het hoogst haalbare niveau vervaardigen wij uw op maat bestelde houten schuur, tuinhuis en andere buitenvoorzieningen. Het voorwerk volbrengen wij op zorgvuldige wijze in onze werkplaats in Drenthe en plaatsen deze bij uw huis binnen een redelijke termijn. Een ideale keuze voor u als een standaardschuur niet past, niet naar uw smaak is of als u uw beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk wil benutten.
Bij een maatwerk houten schuur van Schipper Houtbouw staat elke optie open, zoals de keus uit een losstaand model of eentje die vast zit aan uw huis. Overweeg ook opties als de aanleg van elektra, water of verwarming, diverse soorten dakbedekking zoals riet of dakpannen of houten wanden van bijvoorbeeld douglas-hout. Tegenwoordig is het ook zeer gewild om een maatwerk houten schuur te combineren met een aanbouw zoals carport, overkapping of veranda, of zelfs een compleet gastenverblijf op de zolderverdieping. Tegen een meerprijs behoort een gemetselde fundering ook tot de mogelijkheden.

Maatwerk houten schuur geheel naar uw wens

Elke houten schuur op maat, tuinhuizen of paardenstallen die wij bouwen zijn vervaardigd volgens de ISO-norm en het Bouwbesluit. Op belangrijke onderdelen als de dakbedekking en de constructie krijgt u van ons tien jaar garantie. Elk onderdeel kent een lange levensduur. Bij Schipper Houtbouw moet u zijn als u wérkelijke topwaliteit eist van maatwerk houten schuren, tuinhuizen of soortgelijke bouwwerken op maat.
Met houten schuur op maat volgens uw plan beschermt u kostbare zaken als tuinmeubilair, fietsen en gereedschap. Schipper Houtbouw levert u een snel en doeltreffend resultaat zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. U kunt rekenen op een maatwerk houten schuur waarmee u nog lane tijd vooruit kunt. Voor elke smaak maken wij iets op maat, ongeacht de stijl of voorkeur.
Schipper Houtbouw biedt u een duidelijke en open communicatie zonder onverwachte verrassingen. De gehele aanleg en het kostenplaatje zijn u vooraf duidelijk, zodat u weet waar u aan toe bent ten aanzien van uw schuur op maat.

Prachtige maatwerk houten schuur zoals u het wenst

De goed opgeleide ambachtslieden van Schipper Houtbouw staan garant voor de hoogste kwaliteitsstandaard. Zij bieden u een onverwoestbaar product waar u nog veel plezier aan zult beleven.

Met een houten schuur op maat van Schippers Houtbouw heeft u echt iets unieks dat aansluit bij zowel uw eigen smaak als uw woning. Als u uw huis en tuin een echte meerwaarde wil bieden, vraag dan een offerte of een gesprek aan. Als u akkoord gaat met de offerte krijgt u wat u wilt, precies in de juiste maat en passend binnen uw wensen.

Een schuur, recreatiewoning, een paardenstal of een overkapping op maat? Schippers bellen!


Maatwerk houten schuur Maatwerk houten schuur Maatwerk houten schuur


Maatwerk tuinhuis Maatwerk kapschuur Maatwerk houten schuur Kapschuur Paardenstallen Tuinhuis Houten recreatiewoning Tuinhuis met overkapping Tuinhuis op maat Houten schuur