Direct naar de inhoud.

KapschuurKapschuur | Schipper Houtbouw

Kapschuur | Schipper Houtbouw


De kapschuur is een type schuur die we tegenwoordig niet alleen op het platteland zien, hij heeft ook zijn intrede gedaan bij de particulier met een grote tuin die wel eens iets bijzonders en exclusiefs wil. Bedenk ook dat een kapschuur niet alleen de doelen van boeren dient, maar ook prima in tuinen fungeert als opslag of terrasplekje om lekker droog en zonvrij in de tuin door te brengen. Schipper Houtbouw is expert op het gebied van op maat gemaakte houten buitengebouwen en levert overal in Nederland exclusieve kapschuren van de allerbeste kwaliteit.
Geheel in de stijl van uw smaak of tuin kunt u naar believen uw ontwerp bij ons indienen en kijken we in goede samenspraak of we uw wens kunnen realiseren. U bepaalt dus welke materialen of indeling er gebruikt gaat worden, wij verbinden onze hoge kwaliteitseisen daaraan. Samen met u volgt dan een resultaat waaruit een mooi geheel ontstaat. Neem snel contact op met een van onze houtspecialisten om goed op de hoogte te raken van uw kansen, mogelijkheden en de financiële kant.

Hoog serviceniveau bij de koop en aanleg van een kapschuur

Een extra service van Schipper Houtbouw is dat we u kunnen ondersteunen bij de formele afwikkeling met gemeente en Kadaster, hoewel lang niet voor elk bijgebouw vergunning nodig is.
Voor een kapschuur werken wij onder meer met douglas-hout en met de beste materialen en gereedschappen die voorhanden zijn. Dat mag u verwachten van de BMW onder de Nederlandse aanbieders van houten bijgebouwen. Tegen een meerprijs leggen wij ook nog een stenen fundering aan bij uw kapschuur op maat.
De opbergruimte in de nok wordt door veel mensen gebruikt als handige opslagruimte. Van tuinmeubelbekleding tot uw skies, u kunt er makkelijk van alles opbergen. Als u de kapschuur wat meer een terrasfunctie wil geven, kunt u het landelijke uiterlijk mooi benadrukken of uitbreiden.

Vraag een offerte aan

Wie een offerte aanvraagt krijgt zo spoedig mogelijk een duidelijk overzicht van ons. Vraag anders ons Grote Inspiratieboek kosteloos aan, zodat u de nodige aansprekende afbeeldingen te zien krijgt! U ziet dan wellicht voorbeelden die u op ideeën kunnen brengen, zoals een kapschuur in combinatie met een overkapping. Een andere tip is dat onze planningsafdeling met een aantrekkelijke zomerkorting werkt. Het idee is dat wij uw kapschuur bouwen in de voor u en ons gunstige zomerperiode. Als u dit op tijd vastlegt, kunt u meedingen voor een flinke prijskorting!
Van de eerste schets van u tot de feitelijke realisatie ontzorgen we u en leveren een topproduct. Binnen een redelijke termijn ronden wij de plaatsing van uw maatwerk kapschuur af, waarvan een deel reeds is vervaardigd in onze eigen werkplaats. Al onze houten bijgebouwen zijn ISO-genormeerd en in de lijn van het Bouwbesluit..

Opzoek naar de kapschuur specialist: Schippers bellen!


Kapschuur Kapschuur Kapschuur


Maatwerk tuinhuis Maatwerk kapschuur Maatwerk houten schuur Kapschuur Paardenstallen Tuinhuis Houten recreatiewoning Tuinhuis met overkapping Tuinhuis op maat Houten schuur